Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αποκαλύπτουμε το νέο VW Golf 8ης γενιάς

Διαβάστηκε από 12158 αναγνώστες - 15/10/2019

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου VW Golf, σας αποκαλύπτουμε την ολοκαίνουργια φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο, χωρίς ίχνος καμουφλάζ και σε λευκό εντυπωσιακό χρώμα.

Η επίσημη παρουσίαση του VW Golf VIII θα λάβει χώρα στις 24 Οκτωβρίου, αλλά το φανατικό κοινό του αδημονεί, κι έτσι μια νέα φωτογραφία διέρρευσε στο διαδίκτυο, και ήδη κυκλοφορεί. Αυτή την φορά το αυτοκίνητο δεν έχει κανένα είδους καμουφλάζ επάνω του, με αποτέλεσμα να μπορούμε να διακρίνουμε με μεγαλύτερη ευκολία τις λεπτομέρειες του μοντέλου.  

Τα σχέδια που κυκλοφόρησαν μερικές μέρες πριν από την αρχική σχεδίαση του αυτοκινήτου, μας έδιναν μια γενική εικόνα, στο πως σκεφτήκαν οι σχεδιαστές του best seller μοντέλου της VW. Μάλιστα, ο πρόβολος του αρχικού σχεδίου έφερνε αρκετά σε Scirocco. Ισως να επηρεαστήκαμε από το σχήμα του φαναριού, που εκτεινόταν ως τα φτερά του νέου VW Golf.
Σήμερα παρατηρούμε πως, πράγματι έτσι προχώρησε και η τελική παραγωγή του μοντέλου, με το εμπρός φανάρι αλλά και τον εμπρός προφυλακτήρα, να ολοκληρώνουν την επιθετική αισθητική του νέου VW Golf. Αυτό που εντυπωσιάζει στον εμπρός προφυλακτήρα, είναι η τεχνική βαφής στα άκρα της γρίλιας, στο χρώμα του αμαξώματος.

Οι μεγάλοι καθρέφτες και τα ελαφρώς πρησμένα φτερά, προσφέρουν όγκο στο νέο VW Golf, δείχνοντας σαφώς την επιβλητική εικόνα που θέλει να κερδίσει το best seller της Γερμανικής βιομηχανίας. Οσο για τα υπόλοιπα κομμάτια του αυτοκινήτου, ίσως θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα, ως την επίσημη παρουσίαση του.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις