Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Tα αποτελέσματα του IIHS ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και επιβράβευσαν την Alfa Romeo Giulia με το βραβείο Top Safety Pick+.

O IIHS έδωσε βραβείο στην Giulia (+vid)

5/10/2017

Μετά τις δοκιμές ΕuroNCAP, η Alfa Romeo Giulia αρίστευσε και στις δοκιμές του IIHS. Δείτε αναλυτικά τι κατάφερε.

Ο IIHS στις δοκιμές που έκανε έδωσε αριστεία στην Alfa Romeo Giulia ενώ της έδωσε και το βράβειο Top Safety Pick+, χάρη στο προαιρετικό σύστημα αποφυγής μετωπικής σύγκρουσης και στα προσαρμοζόμενα μπροστινά φώτα πορείας του μοντέλου.

Το σεντάν της ιταλικής φίρμας, κατάφερε να πάρει καλή βαθμολογία στην διαδικασία σύγκρουσης μετά από προσπέρασμα, με τους ειδικούς να σημειώνουν ότι οι μπροστινοί και πλαϊνοί αερόσακοι έλεγξαν αποτελεσματικά την κίνηση της κούκλας που χρησιμοποιείται για τις δοκιμές.
Ο IIHS τονίζει ότι η βαθμολογία αναφέρεται σε μοντέλα Giulia με ημερομηνία παραγωγής μετά τον Μάιο του 2017, καθώς αυτά τα μοντέλα έλαβαν αναβαθμίσεις στην μπροστινή κατασκευή, στις μπροστινές κολώνες και στο πλαϊνό μέρος.

Το προαιρετικό σύστημα αποφυγής σύγκρουσης της Giulia έλαβε εξαιρετική βαθμολογία καθώς κατάφερε να αποτρέψει σύγκρουση ενώ κινούταν με 19 χλμ./ώρα και στην συνέχεια να μειώσει την ταχύτητα του αυτοκινήτου σε μέση ταχύτητα 1,5 χλμ./ώρα από τα 40 χλμ./ώρα.

Από την άλλη πλευρά, τα μπροστινά φωτιστικά σώματα δεν έλαβαν καλή βαθμολογία, ακόμα και με τους προαιρετικούς προσαρμοζόμενους προβολείς. Τα Ηigh Perfomance Bi Xenon φωτιστικά σώματα πάντως  κατάφεραν και απέσπασαν καλή βαθμολογία.

Η εξαιρετική βαθμολογία που έδωσε ο ΙΙΗS στην Alfa Romeo Giulia έρχεται ως συνέχεια στην άριστη βαθμολογία(98%) που έλαβε στις crash test δοκιμές του EuroNCAP .

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις