Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Audi AI:TRAIL quattro: Το εκτός δρόμου μέλλον μας

11/9/2019

Η Audi ολοκληρώνει την τετράδα των φουτουριστικών μοντέλων της παρουσιάζοντας στην 68η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA 2019) ένα ηλεκτρικό όχημα εκτός δρόμου για το μέλλον της αυτοκίνησης: το Audi AI:TRAIL quattro, μια ολοκληρωμένη ιδέα για βιώσιμη κινητικότητα πέρα από τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους.

Το τετραθέσιο Audi AI:TRAIL quattro συνδυάζει την αυτόνομη οδήγηση με εξαιρετικές δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου. Τα κρύσταλλα που περιβάλλουν την καμπίνα εκτείνονται σχεδόν μέχρι το έδαφος, παρέχοντας ασύγκριτη ορατότητα. Η αυξημένη χωρητικότητα της μπαταρίας εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία, ακόμα και μακριά από τα ανεπτυγμένα δίκτυα σταθμών φόρτισης.



Το "Trail" στην επωνυμία του ονόματος παραπέμπει στην εξερεύνηση της φύσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχουν στο εσωτερικό μεγάλες οθόνες για να παρακολουθεί κανείς τηλεοπτικές σειρές σε streaming ή για να μετέχει σε τηλεδιασκέψεις, Αντίθετα, οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες εξασφαλίζουν μια άνετη θέα στο περιβάλλον.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις