Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτή είναι η Εvoluzione GT

13/2/2020

Είσαι λάτρης των κλασσικών performance αυτοκινήτων, που χρειαζόσουν «πολλά κιλά» χέρια για να τα οδηγήσεις? Είναι η Lancia Delta Integrale ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα σου? Ετοιμάσου για νέα χτυποκάρδια με την Evoluzione GT…

Ξέχνα όσα ήξερες μέχρι και σήμερα. Η Delta Integrale δεν θα αναβιώσει κάτω από το σήμα της Lancia, αλλά από μια Ιταλική εταιρία αεροναυπηγικής, που θα την κατασκευάζει κομμάτι-κομμάτι. Το FCA Group δεν έχει δείξει την διάθεση να ζωντανέψει την Lancia, κι αυτό από μόνο του είναι αποτρεπτικό για οποιαδήποτε όνειρα, που να συμπεριλαμβάνουν την Θρυλική Delta Integrale.



Κάπου εδώ όμως μπαίνει στην ιστορία μας η RAV Aerospace και η NCMEC. Η κοινοπραξία αυτών των εταιριών, έχουν βάλει ως στόχο την παραγωγή της Εvoluzione GT, που θα αποτελέσει τον απόγονο της Lancia Delta Integrale.
Παρατηρώντας τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, θα δει κανείς πως τα δυο αυτοκίνητα έχουν αρκετά κοινά στον σχεδιασμό τους.



Τα διπλά φωτιστικά σώματα εμπρός, σε συνδυασμό με τα ηδονικά φουσκώματα στα φτερά του Evoluzione GT, σε κάνουν να αναπολείς την εποχή που έβλεπες τα Integrale να κυκλοφορούν στους δρόμους και ειδικές διαδρομές των αγώνων. Οι ζάντες που έχουν επιλεχτεί για το Evoluzione GT, καταφέρνουν να είναι μοντέρνες αλλά και vintage μαζί.
Τον κινητήρα που θα εφοδιάσει την Evoluzione GT, τον έχει κατασκευάσει μια εταιρία που ουσιαστικά δραστηριοποιείται με κινητήρες αγωνιστικών μονοθέσιων, με όνομα Politecnica Racing.



Οι πληροφορίες μας λένε πως η Evoluzione GT, θα έχει έναν 2λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 300 ίππων και 500 Nm ροπής, σε συνδυασμό με σύστημα τετρακίνησης. Πρώτη επίσημη εμφάνιση της Evoluzione GT θα έχουμε μέσα στο 2020.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις