Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ποιο αυτοκίνητο της Martini Racing ζήλεψες?

Διαβάστηκε από 6667 αναγνώστες - 23/12/2020

Ριγωτές φανέλες δεν φορούν μονάχα οι αγαπημένες μας ομάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, που στοίχειωσαν τις μνήμες μας μέσα από αγώνες σε πίστες και χώμα. Σε αυτό το πρωτάθλημα αγωνιστικού "πάθους", η Martini Racing κατέκτησε το Διηπειρωτικό..

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, ήταν πάντα μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για εταιρίες που ήθελαν marketing κορυφαίου επιπέδου, στο ανδρικό target group. Κολοσσιαίες βιομηχανίες παραγωγής τσιγάρων και ποτών, επένδυσαν αμέτρητα εκατομμύρια για να χτίσουν brand name, ντύνοντας με τα χρώματα και τα logo τους, αγωνιστικά αυτοκίνητα που έγραψαν ιστορία στα αγωνιστικά μετερίζια..
Το ανδρικό κοινό είναι φανατισμένο με τα motorsports εδώ και πολλές δεκαετίες και η διαφήμιση μέσω αυτών, είχε τρομερό αντίκτυπο στις πωλήσεις των προϊόντων. Μπορώ να σκεφτώ αρκετά brand που γιγαντώθηκαν μέσω της προβολής τους από αγωνιστικά αυτοκίνητα, αλλά οι ρίγες της Martini είναι αυτές που κέρδισαν την καρδιά μας.
 
 
Βαθιά ιστορία
Οι ρίγες της Ιταλικής φίρμας έχουν πολύ μεγάλη διαδρομή στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού και σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα motorsport brand σε όλο τον κόσμο. Η εμπλοκή της ξεκίνησε το 1962 και από τότε η τριχρωμία της Martini έχει κοσμήσει μονοθέσια F1, αγωνιστικά πίστας αλλά και ράλι, καταφέρνοντας έτσι να μπει στην ιστορία των Παγκόσμιων Liverys. Η λίστα των οχημάτων που έχει είναι μεγάλη και «βαριά» από το μέταλλο των πρωταθλημάτων και των κυπέλλων που έχουν κατακτήσει. Μέσα σε αυτή την λίστα υπάρχουν συνδυασμοί με αγωνιστικά οχήματα που πραγματικά στοιχειώνουν τις μνήμες μας. Παρακάτω θα δούμε ένα αφιέρωμα σε συνεργασίες της «ριγέ φανέλας» που έγραψαν ιστορία στα motorsports
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις