Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το νέο Audi SQ5 Sportback TDI

28/11/2020

Η Γερμανική βιομηχανία της Audi προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του νέου SQ5 Sportback TDI με τον εντυπωσιακό κινητήρα να προσφέρει 341 ίππους και 700 Nm ροπής. Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του νέου SUV της Audi.

Τους τελευταίους δύο μήνες η βιομηχανία της Audi προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς των Q5. Ξεκίνησε με την παρουσίαση του τον Σεπτέμβριο, και συνέχισε με το SQ5 TDI λίγες μέρες πριν. Το νέο Audi SQ5 Sporback TDI, είναι βασισμένο στα ίδια χαρακτηριστικά με τα αδέλφια του, αλλά με μεγαλύτερο δυναμισμό από αυτούς, με τον αποδοτικότερο κινητήρα και την sport εμφάνιση. 



Ο κινητήρας στο νέο SQ5 Sportback είναι ο V6 TDI 3,0 λίτρων κινητήρας που εξοπλίζει και το ανανεωμένο SQ TDI, αλλά αυτή την φορά αποδίδει 341 ίππους και 700 Nm ροπής. Τα πρώτα 100 χλμ. στο κοντέρ θα εμφανιστούν σε 5,1 δευτερόλεπτα, ενώ να τονίσουμε πως η τελική του ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα. Συνδυάζεται με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48 βολτ, το οποίο μπορεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου έως και 0,7 λίτρα στα 100 χλμ, ενώ περιορίζει το turbo lag μέσω του ηλεκτρικού κομπρέσορα EPC.


 
Το νέο Audi SQ5 Sportback εντυπωσιάζει εξωτερικά, με τους νέους προβολείς LED, τις ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και την δυναμική του σχεδίαση. Στο εσωτερικό δεσπόζει μια οθόνη αφής 10,1 ιντσών για το σύστημα infotainment, και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων μεγέθους 12,3 ιντσών, ενώ είναι εξοπλισμένο με ολόκληρη την γκάμα συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού και των επιβατών.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις