Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτό είναι το νέο Kia Sorento

10/12/2019

Το νέο Kia Sorento είναι το αυτοκίνητο της Kia, που μεγάλο κομμάτι των φίλων της Κορεατικής βιομηχανίας, περιμένει με ανυπομονησία να δει. Εμείς αρκετό διάστημα πριν σας παρουσιάζουμε, πως θα είναι το νέο μοντέλο, από τις πρώτες ψηφιακές εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Αν και δεν θα αργήσει για πολύ η επίσημη παρουσίαση του, αφού οι δοκιμές είναι στο τελευταίο στάδιο για το νέο Kia Sorento, με αρκετές φωτογραφίες να έχουν ήδη διαρρεύσει σε χώρες όπως η Νότια Κορέα και η Γερμανία. Το μεγάλο SUV της Κορεατικής βιομηχανίας, θα έχει μεγάλη επιρροή από το Kia Seltos αλλά και το Optima, και θα βασιστεί επάνω σε ολοκαίνουργια πλατφόρμα.



Παρατηρώντας από εμπρός το νέο Kia Sorento, θα δεις δυο μεγάλα και πλατιά φωτιστικά σώματα, ενώ στο κέντρο δεσπόζει η μεγάλη κυψελωτή γρίλια της εταιρίας. Η συνολική αίσθηση που σου προσφέρει η εμπρός οπτική του νέου Kia Sorento, είναι ενός συμπαγούς αυτοκινήτου, έτοιμο για κάθε είδους απόδραση. Το πίσω μέρος δένει ιδανικά με την σχεδίαση του εμπρός μέρους, με μοναδικό highlight την αεροτομή.
Η νέα πλατφόρμα αλλά και η νέα σχεδίαση του, θα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερους χώρους από τον προκάτοχο του, μεγαλύτερες ανέσεις πολυτέλειας, αλλά και καλύτερη ακαμψία. Αν και δεν έχουν ακόμα διαρρεύσει πληροφορίες για τους κινητήρες που θα εφοδιάσουν το νέο Kia Sorento, είναι σίγουρο πως θα είναι εξοπλισμένο με πιο αποδοτικούς κινητήρες, αλλά και υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις