Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
BMW X7: Διέρρευσαν οι φωτογραφίες

BMW X7: Διέρρευσαν οι φωτογραφίες

6/4/2022

Οι πρώτες εικόνες της νέας BMW X7 διέρρευσαν στο διαδίκτυο, λίγους μήνες πριν το μεγάλο και πολυτελές SUV κάνει την εμφάνισή του στις παγκόσμιες αγορές.

Μια πρώτη ματιά στην X7

Εδώ και αρκετούς μήνες, η BMW ετοιμάζει την ανανεωμένη X7 με τον κατασκοπευτικό φακό να έχει πιάσει στα «πράσα» αρκετά πρωτότυπα, να πραγματοποιούν δοκιμές σε διάφορους δρόμους.
 

Διέρρευσε η φωτογραφία

Βέβαια, το βαρύ καμουφλάζ άφηνε ελάχιστες λεπτομέρειες εμφανείς στο γυμνό μάτι, μέχρι πρόσφατα, που μία φωτογραφία του φρεσκαρισμένου γερμανικού SUV έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο. Τα συμπεράσματα δεν μπορούν να είναι ακριβείς, καθότι η εν λόγω εικόνα δημοσιεύθηκε σε λογαριασμό στο instagram.

Η μεγάλη αλλαγή στους μπροστινούς προβολείς

Παρόλα αυτά, το μάτι δεν γίνεται να μην πέσει στους μπροστινούς προβολείς, που πλέον είναι διαιρούμενοι και αποτελούνται από δύο ξεχωριστά ανεξάρτητα μέρη, κάτι που έχουμε παρατηρήσει και στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Επιπλέον, ανασχεδιασμένος φαίνεται να είναι ο μπροστινός προφυλακτήρας με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και τη χαρακτηριστική δίδυμη γρίλια να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος της μάσκας. Τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της BMW X7 αναμένεται να ακολουθήσουν και η νέα i7 αλλά και η νέα γενιά της Σειράς 7.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε