Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα ελαστικά Potenza S007 και Blizzak LM001 επιτρέπουν στους οδηγούς να απολαύσουν τη συναρπαστική εμπειρία οδηγώντας το νέο μοντέλο DB11 όλο το χρόνο.

Bridgestone & Aston Martin

24/5/2016

Είκοσι καλεσμένοι της Bridgestone και της Aston Martin, είχαν την τύχη να ζήσουν στη Ρώμη, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Δοκιμών της Bridgestone στην Aprilia, την πρώτη εμπειρία οδήγησης του νέου μοντέλου DB11.

Η Bridgestone και η Aston Martin υποδέχτηκαν περίπου 20 καλεσμένους από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, συνολικά από 11 χώρες, στη Ρώμη, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Δοκιμών της Bridgestone στην Aprilia, για την πρώτη εμπειρία οδήγησης του νέου μοντέλου DB11 αμέσως μετά την πρώτη παρουσίαση της DB11, που έγινε στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου στη Γενεύη.
Εκτός από τις οργανωμένες λήψεις εντυπωσιακών φωτογραφιών, οι επιλεγμένοι δημοσιογράφοι κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε δοκιμές αυτοκινήτου (test drive)για να ελέγξουν την απόδοση του νέου μοντέλου DB11 της Aston Martin σε συνθήκες υψηλής ταχύτητας και επίδοσης στο βρεγμένο.

Κορυφαία ελαστικά για ένα κορυφαίο αυτοκίνητο

Η Aston Martin στοχεύοντας να κατασκευάσει το πλέον δυναμικό και ισχυρό σε ιπποδύναμη μοντέλο στην ιστορία της, στράφηκε στην Bridgestone για να βρει τα ίδια κορυφαία χαρακτηριστικά για το νέο της μοντέλο DB11. Η DB11 είναι κατασκευασμένη με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα και τα ελαστικά της Bridgestone αναδεικνύουν στο έπακρο τους υψηλότερους στόχους ως προς την επιτάχυνση και την ταχύτητα. 
 
Το ελαστικό Potenza S007 είναι ένα κορυφαίο ελαστικό σχεδιασμένο για υψηλές επιδόσεις σε σπορ οχήματα. Το φαρδύ εξωτερικό πέλμα και η κατασκευή του σκελετού παρέχουν μέγιστη πρόσφυση στις υψηλές ταχύτητες, ενώ ο πρωτοποριακός σχεδιασμός πέλματος και τα μπλοκ εξασφαλίζουν εξαιρετικό έλεγχο. 
 
Το Blizzak LM001 είναι ένα ελαστικό υψηλών επιδόσεων για σπορ οχήματα κατάλληλο για όλες τις χειμερινές συνθήκες. Ο ισορροπημένος σχεδιασμός πέλματος και οι λοξές αυλακώσεις εξασφαλίζουν μοναδική έλξη στο χιόνι. 
 
Τα ελαστικά Potenza S007 και Blizzak LM001 επιτρέπουν στους οδηγούς να απολαύσουν τη συναρπαστική εμπειρία οδηγώντας το νέο μοντέλο DB11 όλο το χρόνο. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις