Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Cabriolet-αριστούργημα από τη Maybach

21/8/2017

Η Maybach φημίζεται για τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα που παράγει. Με το νέο πρωτότυπο «Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet» φροντίζει να μεγαλώσει το μύθο της.

Η Μercedes-Maybach 6 Cabriolet concept παρουσιάστηκε στην California των ΗΠΑ και είναι εύκολα αντιληπτό ότι χαρακτηρίζεται από την κορυφαία σχεδίαση του και την μεγάλη του πολυτέλεια.
 
Όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, το μπλε μεταλλικό χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί, η μεγάλη σε μέγεθος και πομπώδης γρίλια και το μακρύ καπό τραβάνε αμέσως το μάτι. Φυσικά, δεν περνούν απαρατήρητες ούτε οι 24 ιντσών ζάντες του αλλά ούτε και το συγκριτικά με το καπό μικρό παρμπρίζ του concept. To πίσω του μέρος μοιάζει πολύ σε αυτό ενός σκάφους ενώ τα λεπτά και μεγάλα σε μήκος φωτιστικά σώματα τονίζουν ακόμη περισσότερο το μακρύ αμάξωμα.
 
Η υψηλής ποιότητας σχεδίαση συνεχίζεται και στον εσωτερικό διάκοσμο του concept χάρη στην επένδυση από λευκό δέρμα, τις υπερπολυτελείς λεπτομέρειες και το ξύλινο πάτωμα με επένδυση από αλουμίνιο. Ο πίνακας οργάνων χαρακτηρίζεται ρετρό και έρχεται σε αντίθεση με το φουτουριστικό διάκοσμο. Το concept δεν υπολείπεται ούτε σε τεχνολογία, καθώς είναι εξοπλισμένο με δυο Ηead-up display. Ακόμα, υπάρχουν δύο σένσορες βιομέτρησης που ελέγχουν την κατάσταση των επιβατών και μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να μιλούν στο concept λες και είναι άνθρωπος.
 
Το concept λαμβάνει ισχύ από 4 ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής απόδοσης 750 ίππων. Μαζί με το σύστημα τετρακίνησης, τα μοτέρ επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα. Η μπαταρία του δίνει αυτονομία 500 χλμ. με την εταιρεία να υπόσχεται πως με μια ειδική λειτουργία «γρήγορης φόρτισης», 5 λεπτά θα είναι αρκετά για να διανύσει περίπου 100 χλμ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις