Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Όλα είναι ψηφιακά αλλά υπάρχουν ατασθαλίες. Το θετικό είναι ότι η οθόνη βρίσκεται στο επίπεδο των ματιών. Αρνητικό η μικρή οθόνη με ψηφιακό ταχύμετρο χωρίς στρογγυλά όργανα

Αξιοπρεπής πίσω χώρος. Τα καθίσματα είναι ξεχωριστά και έχουν ρυθμιζόμενη πλάτη.

Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών είναι 580 έως 1630 λίτρα, αλλά αυξάνεται η επιφάνεια φόρτωσης λόγω του συστήματος των καθισμάτων.

Εσωτερικό- χώροι

Διαβάστηκε από 10617 αναγνώστες - 26/2/2019

Τα καθίσματα Advanced Comfort με λεπτό δέρμα nappa ενισχύονται με αφρώδες πάχους 1,5 εκατοστού, την ώρα που στην κεντρική κονσόλα, υπάρχει ψυγείο για μεγάλα μπουκάλια ποτών. Το Citroën C5 Aircross έχει τόσο καλή ποιότητα κατασκευής και ποιότητα στο εσωτερικό του, σε σημείο που δεν το περιμένεις. Αλλά έχει και ορισμένες ιδιορρυθμίες, όπως τα ψηφιακά όργανα με μια ταινία ταχυμέτρου όπως στο DS, το κουμπί εκκίνησης που υπακούει με μικρή καθυστέρηση, τρία μεμονωμένα καθίσματα στο πίσω μέρος τόσο μικρά, που οι πιο μεγαλόσωμοι κάθονται αρκετά στριμωγμένα. Βέβαια όλα αυτά έχουν ελάχιστη σημασία, γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα SUV τελείως διαφορετικό από τον συντηρητικό ανταγωνισμό. Απλά ένα ελεύθερο πνεύμα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ