Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Συντροφιά με την Γαλλίδα

    Διαβάστηκε από 10615 αναγνώστες - 3/6/2019

    Η ανάρτηση προσφέρει πολύ καλή άνεση στο Citroen C5 Aircross. Αυτό συμβαίνει λόγω των αμορτισέρ και της υδραυλικής τους λειτουργίας. Η μεγαλύτερη διαδρομή των ελατηρίων απορροφάει ακόμα και τις μεγάλες ανωμαλίες του δρόμου. Στον αυτοκινητόδρομο το Aircross είναι πραγματικά άνετο και η ανάρτηση του σιδερώνει κάθε λακκούβα. Στον επαρχιακό δρόμο και σε αστικό περιβάλλον, δεν του αρέσουν οι εγκάρσιες ανωμαλίες του οδοστρώματος (όπως σε κανένα αυτοκίνητο άλλωστε), καθώς στις σύντομες αναπηδήσεις ο μπροστινός άξονας τρεμοπαίζει μεταφέροντας κάποιους κραδασμούς στο σύστημα διεύθυνσης.



    Το Citroën C5 Aircross είναι πολύ ομαλό κατά την οδήγηση, εξάλλου η σπορ συμπεριφορά δεν ήταν ποτέ ο πρωταρχικός στόχος αυτού του αυτοκινήτου, ειδικά με το αυτόματο κιβώτιο. Σας συνιστούμε να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε. 

    Εσωτερικό-Χώροι
    Τα καθίσματα Advanced Comfort με λεπτό δέρμα nappa ενισχύονται με αφρώδες πάχους 1,5 εκατοστού, την ώρα που στην κεντρική κονσόλα, υπάρχει ψυγείο για μεγάλα μπουκάλια ποτών. Το Citroën C5 Aircross έχει τόσο καλή ποιότητα κατασκευής και ποιότητα στο εσωτερικό του, σε σημείο που δεν το περιμένεις. Αλλά έχει και ορισμένες ιδιορρυθμίες, όπως τα ψηφιακά όργανα με μια ταινία ταχυμέτρου όπως στο DS, το κουμπί εκκίνησης που υπακούει με μικρή καθυστέρηση, τρία μεμονωμένα καθίσματα στο πίσω μέρος τόσο μικρά, που οι πιο μεγαλόσωμοι κάθονται αρκετά στριμωγμένα. Βέβαια όλα αυτά έχουν ελάχιστη σημασία, γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα SUV τελείως διαφορετικό από τον συντηρητικό ανταγωνισμό. Απλά ένα ελεύθερο πνεύμα.



    Εξοπλισμός
    Το αυτοκίνητο δοκιμής είναι βαμμένο στο μπλε Tijuca, με κορυφαίο εξοπλισμό Shine και φοράει κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων απόδοσης 181 ίππων, με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και μπροστινή κίνηση. Ηταν εξοπλισμένο με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, αισθητήρα παρκαρίσματο και κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο κλιματισμό δύο ζωνών, φώτα LED και ηλεκτρική ρύθμιση δερμάτινων καθισμάτων. 



    Συμπέρασμα
    Αξίζουν συγχαρητήρια στη Citroën! Το Citroen C5 Aircross είναι ένα μοντέλο που δεν περιμέναμε και μας εξέπληξε με τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, όπως άνεση, μοναδικότητα και διαφορετικότητα. Είναι ένα αυτοκίνητο για χαλαρούς τύπους που απολαμβάνουν την Γαλλική φινέτσα.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ