Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΔΟΚΙΜΗ: Fiat 500X 1.6 Multijet 120 PS f/l

Διαβάστηκε από 9367 αναγνώστες - 28/6/2019

Το Fiat 500X δέχθηκε μία ανανέωση στην οποία εφοδιάστηκε με νέους κινητήρες βενζίνης αλλά αναβάθμισε και τον 1,6 Multijet, τον μοναδικό diesel της γκάμας, ο οποίος προσφέρεται στην ίδια τιμή (22.000 ευρώ) με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο στην νέα έκδοση Cross.

120 ίπποι, χώροι για όλη την οικογένεια και ένα κινητήρας πετρελαίου που αρνείται να κάψει. Τι να μην πρωτοαγαπήσεις;
Το Fiat 500X έχει αυτό το κάτι. Δεν είναι κραυγαλέο, δεν υιοθετεί κάποια ακραία σχεδιαστική γραμμή, αλλά καταφέρνει να έχει φανατικούς οπαδούς σε όλα τα target groups. Παραμένει πιστό στις καμπύλες, αποκτά νέους LED προβολείς εμπρός, νέους προφυλακτήρες και επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Εάν επιλέξετε την Cross έκδοση, θα φλερτάρετε ακόμα περισσότερο με τα χωμάτινα ένστικτα σας. Η εικόνα του μοντέλου αγριεύει με προστατευκές ποδιές εμπρός και ράγες οροφής. Οι υπόλοιπες αλλαγές, στο εσωτερικό.



Η μοντέρνα και νεανική εικόνα στο εσωτερικό του Fiat 500X έμεινε αναλλοίωτη, και γιατί να αλλάξει άλλωστε; Βέβαια, η τεχνολογική αναβάθμιση είναι πραγματικά έκδηλη με κύριο αντιπρόσωπο τον πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος infotainment στο ταμπλό. Στο τεχνολογικό προφίλ έχουν προστεθεί αρκετές νέες λειτουργίες κάνοντας ακόμα πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού, ενώ ποιοτικά το αυτοκίνητο είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Ξεχωρίζει το προσεγμένο φινίρισμα ενώ χωροταξικά 5 ενήλικες ανεξαρτήτως ύψους θα είναι μια χαρά. Ο χώρος αποσκευών στα 350 λτ. είναι απλά ικανοποιητικός αλλά με εύχρηστο σχήμα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις