Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δείτε το νέο Suzuki Swift

3/8/2017

Η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε νέες φωτογραφίες από το επερχόμενο Swift, με στόχο να προετοιμάσει το έδαφος για την έκθεση της Φρανκφούρτης.

Οι νέες φωτογραφίες μας δίνουν μια καλύτερη ματιά του νέου μοντέλου, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες όπως οι διπλοί σωλήνες εξάτμισης που ενσωματώνονται με αυτό που μοιάζει ως οπίσθιος διαχύτης αλλά και πολλά εσωτερικά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες.

Στα του εσωτερικού λοιπόν, διακρίνουμε εύκολα τα sport καθίσματα, το εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο,ταμπλό με οθόνη και πολλές κόκκινες λεπτομέρειες όπως και το sport τιμόνι με την επίπεδη βάση.

Το σύμπλεγμα οργάνων φιλοξενεί επίσης ένα κόκκινο αναμεταδότη ενώ η έγχρωμη οθόνη έρχεται με μετρητή λειτουργίας turbo. Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, το νέο Swift Sport έχει αποτινάξει  τη μονάδα 1,6 λίτρων με φυσική αναρρόφηση για την τελευταία υπερτροφοδοτούμενη μονάδα Boosterjet 1,4 λίτρων της εταιρίας.

Mε άλλα λόγια θα πετυχαίνει ιπποδύναμη 138 ίππων και 220 Nm ροπής.

Σύμφωνα με την εταιρία το βάρος θα πέσει κατά πολύ και θα φτάσει τα 870 κιλά, κάτι το οποίο θα κάνει την αναλογία ισχύoς - βάρους πραγματικά ζηλευτή.

Η Suzuki σκοπεύει να παρουσιάσει πλήρως το νέο Swift Sport στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης στις 12 Σεπτεμβρίου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις