Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε τη νέα Mercedes B200 1.3 163 ίππων

Διαβάστηκε από 9932 αναγνώστες - 17/11/2019

Μία πρακτική και ευρύχωρη Mercedes με σούπερ επιδόσεις. Αυτό αποτελεί η νέα B200 η οποία έρχεται να καλύψει το όποιο κενό είχε μείνει στην γκάμα της premium εταιρίας. Εμπνευσμένη από την A-Class αποδεικνύει με ευκολία πως το πολυμορφικό, μπορεί να είναι και γρήγορο και ωραίο.

Στην συγκεκριμένη έκδοση χρησιμοποιεί το νέο κινητήρα καμάρι της Mercedes 1.3λτ. με απόδοση 163 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. Ένα πραγματικό πολυεργαλείο που λύνει τα χέρια κάθε οικογένειας. Η SUVομάνια των τελευταίων ετών έχει κάνει τη ζωή μερικών κατηγοριών (π.χ. μεσαία sedan, MPV) «δύσκολη». Η Mercedes B-Class αποτελεί λοιπόν ένα στοίχημα σε μία εποχή που τα φλας είναι στραμμένα αλλού, κάτι το οποίο οι σχεδιαστές της premium μάρκας γνωρίζουν πολύ καλά.



Έτσι λοιπόν η νέα τρίτη γενιά του μοντέλου εκμοντερνίστηκε και πότισε το DNA της με το πολύ πετυχημένο γονίδιο της A-Class αλλάζοντας σε αρκετά σημεία. Συναντάμε δηλαδή νέα μάσκα και λιτές γραμμές που καταλήγουν σε όμορφα φωτιστικά σώματα, απόκτημα του μικρότερου αδερφού, ενώ η πιο χαμηλωμένη οροφή χαρίζει και μία σπιρτάδα. Συνολικά το μεταξόνιο μεγάλωσε ενώ το πίσω μέρος μπορεί να σε ξεγελάσει και να νομίζεις πως ανήκει σε κάποιο SUV της οικογένειας. Επιρροές που θα δούμε να εισέρχονται φυσικά και στο εσωτερικό. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις