Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

BMW X2 xDrive 25e: 220 ίπποι χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Διαβάστηκε από 11468 αναγνώστες - 2/8/2021

Στην Plug-In υβριδική της εκδοχή, η BMW X2 xDrive 25e έρχεται πιο ολοκληρωμένη από ποτέ. Κορυφαίες επιδόσεις 220 ίππων, τετρακίνηση, αλλά και περίπου 50 χλμ. αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας είναι τα «δυνατά» της χαρτιά.

Η BMW X2 αποτελεί την εναλλακτική επιλογή στην κατηγορία των «premium» SUV, μιας και διακρίνεται για το «αθλητικό» και μυώδες αμάξωμά της. Πλέον έχει αποκτήσει και Plug-In υβριδική έκδοση που της επιτρέπει να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, αλλά και να επιταχύνει ως άλλο hot-hatch. Ισχύς 220 ίππων, λοιπόν, και περίπου 50 χλμ. ηλεκτρικής αυτονομίας είναι τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Εξωτερικά, η εμφάνισή της δε διαφοροποιείται σημαντικά από τις «απλές» εκδόσεις, με το αμάξωμα μήκους σχεδόν 4,4 μέτρων να χαρακτηρίζεται αρκετά μυώδες. Τα έντονα νεύρα στο καπό, οι εντυπωσιακές ζάντες και η διακριτική αεροτομή στο πίσω μέρος την κάνουν ιδιαίτερα ελκυστική. Στην προκειμένη περίπτωση, μοναδικό στοιχείο που «μαρτυρά» ότι πρόκειται για Plug-In υβριδική έκδοση είναι το λογότυπο 25e στο πίσω μέρος και ασφαλώς η θύρα φόρτισης στο εμπρός φτερό του αμαξώματος.



Εσωτερικό: «Sportive» χαρακτήρας και πολυτέλεια
Περνώντας στην καμπίνα της BMW X2 xDrive 25e, είναι εμφανής η προσπάθεια της βαυαρικής φίρμας να συνδυάσει «sportive» χαρακτήρα και πολυτέλεια. Τα δερμάτινα καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα είναι αρκετά εντυπωσιακά και άνετα, ενώ τα λογότυπα του πακέτου «M Sport» δίνουν τον δικό τους, ξεχωριστό τόνο. Πίσω από το τιμόνι συναντάμε αναλογικό πίνακα οργάνων, ο οποίος είναι ευανάγνωστος και παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον οδηγό, ενώ δεν απουσιάζει και το head-up display. Από εκεί και πέρα, στην κεντρική κονσόλα υπάρχει μία οθόνη αφής μεγέθους 10,25 ιντσών για την ενημέρωση, την ψυχαγωγία, αλλά και την πληροφόρηση σχετικά με το υβριδικό σύστημα. Ξεχωριστό τόνο στην περίπτωση της BMW X2 της δοκιμής δίνει ο κρυφός φωτισμός της καμπίνας, αλλά και το ποιοτικό ηχοσύστημα, δημιουργώντας κορυφαία ατμόσφαιρα. Οι χώροι κρίνονται ικανοποιητικοί για το μέγεθος του SUV και θα φιλοξενήσουν με κάθε άνεση μία πενταμελής οικογένεια. Βέβαια, όπως είναι λογικό ο χώρος για τις αποσκευές έχει μειωθεί ελέω μπαταρίας, με τον όγκο να διαμορφώνεται από τα 470 στα 410 λτ.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε