Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο τέλειος συνδυασμός κινητήρα - κιβωτίου

Διαβάστηκε από 37522 αναγνώστες - 16/4/2020

Το θηριώδες Kuga κινεί με εντυπωσιακή ευκολία (παρά τα 1.591 κιλά του) ο 1.500άρης turbo diesel κινητήρας TDCi απόδοσης 120 ίππων. Η συνεργασία του με το 5άρι (σε άκρως βολική θέση τοποθετημένος ο λεβιές) χειροκίνητο κιβώτιο, του παρέχει μία εντυπωσιακή μέση πραγματική κατανάλωση από 6.9λτ./100χλμ., από την άλλη ένα καλό 0-100 σε 12.1 δευτ. και τελική άνω των 173 χλμ./ώρα. Ένα ήσυχο, για diesel, σύνολο που κοιτάει την οικονομία χωρίς να στερήσει την απαραίτητη δύναμη από το όχημα με καλύτερο νούμερο απόδειξης, την ροπή των 270 Nm από τις 1.750 σ.α.λ.



Ιδιαίτερα απολαυστικό για τα δεδομένα της κατηγορίας 
Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και ικανό SUV που μαζί με το πολύ καλό κιβώτιο γίνεται και εντυπωσιακά εύκολο. Η δυναμική οδηγική του συμπεριφορά, μετατρέπεται ανάλογα με τις ορέξεις του οδηγού καθώς από την απόλυτη ηρεμία, μπορείτε να πατήσετε τέρμα το γκάζι και να πραγματοποιήσετε την πιο εύκολη προσπέραση, ακόμα και φορτωμένοι.  ¶νετο και ασφαλές, ξεχωρίζει για τα μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης, ενώ τα 201 χλστ. απόστασης από το έδαφος επιτρέπει και μερικές off road light περιπέτειες, παρά την δικίνητη φύση του. 



Συμπέρασμα
Ένα SUV που δεν θα σε στέλνει κάθε 3 μέρες βενζινάδικο, άνετο και ασφαλές, κάνοντας τον οδηγό να νιώθει πάντα άρχοντας του δρόμου. Ποιος μπορεί να αρνηθεί στο Ford Kuga;

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει