Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford Kuga Plug-In: Πάει σφαίρα, καίει ελάχιστα
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Kuga Plug-In: Πάει σφαίρα, καίει ελάχιστα

Διαβάστηκε από 12745 αναγνώστες - 14/8/2022

Το Ford Kuga Plug-In έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρα στην Ευρώπη κι είναι στην πρώτη θέση των πωλήσεων στα Plug-In, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Οι 225 ίπποι του, η μικρή κατανάλωση, τα 70 χλμ. αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας και οι οδικές αρετές του το κάνουν ακαταμάχητο κι άκρως ενδιαφέρον!

Η Plug-In υβριδική τεχνολογία έφερε την επανάσταση στην αυτοκίνηση για έναν απλούστατο λόγο που δεν είναι άλλος από τον συνδυασμό επιδόσεων και οικονομίας, ακόμα και σε ογκώδη SUV, όπως για παράδειγμα το Ford Kuga. Το μεγάλο crossover της Ford εξηλεκτρίστηκε και πλέον είναι σε θέση να κινηθεί έως και για 70 χλμ. χωρίς να καταναλώσει σταγόνα βενζίνης.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Εξωτερικά, το Ford Kuga PHEV συνοδεύεται από το πακέτο εξοπλισμό ST-Line X, με αποτέλεσμα να διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που το καθιστούν «sportive». Για παράδειγμα οι ζάντες αλουμινίου είναι μεγέθους 18 ιντσών και φέρουν απόχρωση «Rock Metallic», ενώ δεν απουσιάζουν οι δύο απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος. Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι πρόκειται για έκδοση που μπαίνει στην πρίζα γίνεται αντιληπτό από την έξτρα θύρα φόρτισης, αλλά και τα σχετικά λογότυπα στο αμάξωμα.



Εσωτερικό: Με «sportive» στοιχεία
Το εσωτερικό του Plug-In υβριδικού Ford Kuga δε διαφέρει σημαντικά από αυτό μίας συμβατικής έκδοσης, με την ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί να είναι άνω του μέσου όρου. Σε αρκετά σημεία συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις, ενώ οι κόκκινες ραφές δημιουργούν έναν πιο «sportive» χαρακτήρα. Πίσω από το εντυπωσιακό τιμόνι του ογκώδους SUV της Ford υπάρχει ένας ευανάγνωστος ψηφιακός πίνακας οργάνων μεγέθους 12,3 ιντσών, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση ενημερώνει τον οδηγό σχετικά και με τη λειτουργία του υβριδικού συστήματος. Στην κεντρική κονσόλα συναντάμε την κλασσική οθόνη αφής μεγέθους 8 ιντσών, ενώ χαμηλότερο υπάρχει και ο γνωστός περιστροφικός διακόπτης για την επιλογή του προγράμματος οδήγησης. Μόνο που στην περίπτωση της Plug-In υβριδικής έκδοσης υπάρχει και το κουμπί με το γράμμα «L», για μέγιστη ανάκτηση ενέργειας. Σε επίπεδο χώρων, οι μπαταρίες έχουν τοποθετηθεί έξυπνα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σημαντικός περιορισμός, με τον διαθέσιμο όγκο για τις αποσκευές να έχει μειωθεί στα 411-581 λτ. (475-645 λτ. στις «συμβατικές» εκδόσεις).
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε