Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο Citroen C4 Grand SpaceTourer

Διαβάστηκε από 5262 αναγνώστες - 23/7/2020

Το Picasso μπορεί να έφυγε, όμως οι τεράστιες πολυμορφικές του ικανότητες πέρασαν στο νέο Citroen C4 Space Tourer, το οποίο έρχεται να σηκώσει τα βάρη κάθε… 7μελούς οικογένειας. Ναι, με αυτό το μοντέλο θα τα χωρέσετε όλα και όλους.

Με την SUV μόδα, είναι αλήθεια πως τα ευρύχωρα πολυμορφικά έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα καθώς δεν μπορούν να τα κοντράρουν σε εμφάνιση. Όμως τι γίνεται για τους μπαμπάδες που έχουν πραγματική ανάγκη από τεράστιους χώρους και μεγάλη οικονομία? Η Citroen έχει τη λύση.
Το Citroen C4 SpaceTourer υιοθετεί πλήρως τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της γαλλικής μάρκας και έρχεται να ξεχωρίσει με στενά LED φώτα, προβολάκια αλλά και νευρώσεις στο καπό. Μεγάλες γυάλινες επιφάνειες κερδίζουν τις εντυπώσεις, ενώ στο πίσω μέρος απλά ανυπομονείς να δεις πόσο μεγάλο είναι το πορτ-παγκάζ.  Μπαίνοντας λοιπόν στο εσωτερικό, νιώθεις πιο άνετα και από το σπίτι σου.



Αρχικά η αίσθηση ευρυχωρίας και το τεράστιο πανοραμικό παρμπρίζ θα σε προκαλέσουν στις επόμενες διακοπές να γυρίσεις όλη την Ελλάδα, ενώ ο πραγματικά τεράστιος πίνακας οργάνων είναι βαθιά χωμένος στο κέντρο του ταμπλό, όντας οπτικά προσβάσιμος από όλους. Τα υλικά στο σύνολο τους είναι καλής ποιότητας, ενώ από hi-tech λεπτομέρειες, συναντάμε την 7άρα οθόνη αφής της Citroen για χρήση από navi μέχρι και mirror link. 


 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις