Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οικονομία με την υπογραφή της Opel

Διαβάστηκε από 8755 αναγνώστες - 4/11/2020

Το ολοκαίνουργιο μηχανικό σύνολο 1.500κ.εκ. που εφοδιάζει το μοντέλο δοκιμής μας, είναι σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου από την Opel και διαθέτει 3 κυλίνδρους. Στην έκδοση μας αποδίδει 122 ίππους και 300 Nm ροπής, βρίσκοντας εξαιρετική ισορροπία ανάμεσα σε επιδόσεις και οικονομία. Όσον αφορά τις πρώτες, το μοτέρ ζωηρεύει απότομα στις 1.800σ.α.λ. και παραμένει γεμάτο μέχρι και ψηλά, προσφέροντας ένα καλό 0-100 σε 10.2δευτ. αλλά και εξαιρετικές ρεπρίζ.  Στον τομέα της οικονομίας τώρα, πραγματικά ξεχωρίζει καθώς η μέση πραγματική κατανάλωση είναι κολλημένη στα 5.8λτ., ενώ το σύνολο ολοκληρώνει με ωραίο τρόπο και το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο.



Γνήσιο γερμανικό 
Το νέο Opel Astra διατηρεί το γερμανικό DNA του στο 100% και παρουσιάζεται άκρως αποτελεσματικό και σίγουρο σε όλες τις συνθήκες. Η ανάρτηση πλέον είναι ένα τσικ πιο σφικτή, ενώ το τιμόνι είναι ακόμα πιο γεμάτο προσφέροντας εξαιρετική πληροφόρηση. Φυσικά όντας ένα οικογενειακό μικρομεσαίο δεν ξεχνάει να δώσει και την ανάλογη προσοχή στον τομέα της άνεσης και της ποιότητας κύλισης, όπου μόνο «τραβηγμένες» περιπτώσεις κακοτεχνιών θα ενοχλήσουν την καμπίνα. Εάν ανεβάσετε ρυθμούς, το Astra διατηρεί πλήρως την κυριαρχία του στο δρόμο και γεμίζει τον οδηγό ασφάλεια, μη αντιδρώντας άτσαλα ή απότομα. Την οδική συμπεριφορά έρχεται να ολοκληρώσει το πολύ καλό σετ φρένων.

Συμπέρασμα
Μπορεί η ανανέωση του Opel Astra να μην είναι κραυγαλέα στο μάτι, όμως είναι ουσιαστική και του δίνει πόντους τόσο σε κινητήρα, όσο και σε τεχνολογίες, παραμένοντας μια από τις πληρέστερες επιλογές της κατηγορίας. 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει