Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Πρακτικό και ποιοτικό

    Διαβάστηκε από 6878 αναγνώστες - 14/1/2020

    Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η μεγάλη ψηφιακή οθόνη αφής του συστήματος infotainment η οποία έχει εύκολη χρήση και περιέχει όλες τις ψυχαγωγικές ανέσεις, μαζί με τους αισθητήρες και τις κάμερες. Όλο το στήσιμο των κουμπιών είναι τέτοιο ώστε ο οδηγός να έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση χωρίς να πάρει τα μάτια του από τον δρόμο ενώ από την άλλη, η ποιότητα είναι αξιοζήλευτη με μαλακά υλικά τόσο στο πάνω μέρος του ταμπλό, όσο και στις πόρτες. Στον τομέα των χώρων, 5 ενήλικες θα ευχαριστηθούν την παρουσία τους στο νέο Grandland X, ενώ για τις αποσκευές σας, θα έχετε 514 λίτρα, από τα οποία ωφέλιμα (λόγω ρεζέρβας) είναι τα 488.



    Λίγο πιο γρήγορο αλλά και οικονομικό
    Ο γνωστός μας πλέον 1.200άρης Puretech ταιριάζει γάντι στο συγκεκριμένο σύνολο και σε συνδυασμό με το αυτόματο 8άρι EAT8 κιβώτιο καταφέρνουν να φέρουν εξίσου καλά νούμερα σε επιδόσεις και κατανάλωση. Αυτό μεταφράζεται σε 0-100 στα 10.8 δευτ. τελική στα 196 χλμ./ώρα και μία πολύ καλή πραγματική κατανάλωση στα 7.9 λτ./100χλμ. Στην πράξη το μοτέρ έχει πολύ ήσυχη και πολιτισμένη λειτουργία, ενώ το κιβώτιο με το σύστημα μετατροπής ροπής βοηθάει αρκετά στην πολύ θετική απόκριση του γκαζιού.



    Ανετα ταξίδια, υψηλή ποιότητα κύλισης και χαμηλά επίπεδα θορύβου
    Το Grandland X σε κερδίζει αστραπιαία με την υψηλή ποιότητα κύλισης η οποία συνοδεύεται από εξαιρετική άνεση και ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα θορύβου. Καταφέρνει και κρύβει καλά τον όγκο του ώστε να μπορεί να ελιγχθεί με ευκολία στα στενά της πόλης ενώ υπακούει απευθείας στις εντολές του οδηγού. Οι κάμερες οπισθοπορείας κρίνονται σχεδόν απαραίτητες, καθώς η προς τα πίσω ορατότητα, εξαιτίας των φαρδιών κολονών, είναι αρκετά περιορισμένη. Ελαφρύ τιμόνι, και καλή ανταπόκριση πεντάλ γκαζιού - κιβωτίου, σου δίνουν την απαραίτητη σιγουριά, ακόμα και αν το δοκιμάσεις σε διαδρομή γεμάτη στροφές.

    Συμπέρασμα
    Μία σωστή ανανέωση που έπρεπε να γίνει! Το αποτέλεσμα ενθουσιάζει με την χρήση του αυτόματου EAT8 κιβωτίου να παρέχει στο ήδη άνετο Grandland X, το κάτι παραπάνω.

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει