Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Με ποιότητα κύλισης αντίστοιχη του ονόματος της

Με ποιότητα κύλισης αντίστοιχη του ονόματος της

Διαβάστηκε από 5229 αναγνώστες - 4/4/2024

Στο δρόμο η Mercedes A 250e προσφέρει ένα ισορροπημένο μείγμα άνεσης, επιδόσεων και κρατήματος! Παρά το γεγονός ότι έχει σφιχτό set-up στις αναρτήσεις λόγω του αυξημένου βάρους, μπορεί με ευκολία να αντιμετωπίσει τις περισσότερες κακοτεχνίες του οδοστρώματος και μόνο οι «βαρβάτες» λακκούβες θα ενοχλήσουν τους επιβάτες. Βέβαια ο οδηγός χάρη στη συγκεκριμένη ρύθμιση, απολαμβάνει καλό κράτημα και πρόσφυση, που σε συνδυασμό με το καλορυθμισμένο και κοφτερό τιμόνι προσφέρουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για πιο σβέλτες διαδρομές ακόμα και σε επαρχιακό δίκτυο.



Στο όριο παραμένει ουδέτερη, με την όποια υποστροφή να εμφανίζεται προοδευτικά και να μπορεί να ελεγχθεί άμεσα χάρη στο ραφιναρισμένο στήσιμο και τα ηλεκτρονικά βοηθήματα. Σε ανοικτούς δρόμους είναι ευθύβολη και ήσυχη, με την ποιότητα κύλισης της να είναι αντίστοιχη του ονόματος της, ενώ μέσα στην πόλη παραμένει ευκολοδήγητη.   


Φρέσκια σε εμφάνιση και με πλούσιο εξοπλισμό

Εξωτερικά έχει αποκτήσει μια πιο φρέσκια εμφάνιση, με τη νέα μάσκα και το μυώδες καπό να τονίζουν τη δυναμική του μοντέλου. Επίσης έρχεται με νέα σχέδια ζαντών, στάνταρ LED πίσω φωτιστικά σώματα και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα.




Όσον αφορά την τιμή της ξεκινάει από τις 52.550 ευρώ, με τον εξοπλισμό της να είναι αρκετά πλούσιος και μεταξύ άλλων να περιλαμβάνει διζωνικό κλιματισμό, εμπρός-πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, προβολής ομίχλης, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, LED φανάρια με αισθητήρες φωτός, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, cruise control, αισθητήρες βροχής, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, οθόνη infotainment 10,25 ιντσών, navigation, 7 αερόσακους, σύστημα διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας κι αυτόματο φρενάρισμα.

Συμπέρασμα
 
Η ανανεωμένη Plug-In υβριδική Mercedes A250 e προσφέρει επιδόσεις, οικονομία και πολυτέλεια, με τον κύριο της προσανατολισμό να είναι πιο πολύ η εταιρική χρήση, χωρίς αυτό να στερεί βασικά στοιχεία από κάποιον που θα την κοιτάξει για πιο προσωπική χρήση.
 
Τεχνικά χαρακτηριστικά* Mercedes A250 e
Κινητήρας  
Κυβισμός (κ.εκ.) 1.332
Κύλινδροι/Βαλβίδες 4/16
Τροφοδοσία Αμεσος ψεκασμός+turbo, Plug-in Hybrid
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.) 218
Ροπή (Nm/σ.α.λ.) 450
Σχέσεις/κιβώτιο/μετάδοση 8/αυτόματο/μπροστά
Start/Stop NAI
Eπιδόσεις  
0-100 χλμ./ώρα (δλ.) 7,8
60-100 χλμ./ώρα (δλ.) 3,9
80-120 χλμ./ώρα (δλ.) 4,7
Τελική ταχύτητα (χλμ./ώρα) 225
Βάρος με οδηγό (κιλά) 1.695
Κατανάλωση (λτ./100 χλμ.)  
Μέση εργοστασιακή WLTP 0,9
Μέση Δοκιμής 4,5
Εκπομπές CO2 (γρ./χλμ.) WLTP 20
Ρεζερβουάρ (λτ.) 35
Πορτμπαγκάζ (λτ.) 310
Τιμή από (ευρώ) 52.500
 

 

Σελ.
1
Mercedes A250 e: Ανανεωμένη, luxury και με την καλύτερη κατανάλωση!
Σελ.
2
Με ποιότητα κύλισης αντίστοιχη του ονόματος της