Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Audi Q3 Plug-In: Επιδόσεις και κατανάλωση σε ένα
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi Q3 Plug-In: Επιδόσεις και κατανάλωση σε ένα

20/9/2022

Το Audi Q3 με τον Plug-in υβριδικό κινητήρα των 245 ίππων, υπόσχεται χαμηλή κατανάλωση, πραγματική ηλεκτρική αυτονομία 43χλμ, μηδενικά τέλη και καλές επιδόσεις, χωρίς να υστέρει σε οδηγική συμπεριφορά!

Αudi Q3 S line 45 TFSI e S tronic: Με 245 ίππους και κατανάλωση 6,5λτ/100χλμ

Μπορεί η Audi να έχει βγάλει ήδη μοντέλα-σταθμούς για την ηλεκτροκίνηση και να ετοιμάζει οχήματα που μπορεί να αλλάξουν ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά δεν αφήνει στην τύχη τους, τα αυτοκίνητα που την έκαναν να ξεχωρίζει, όπως το Q3. Το μικρομεσαίο SUV βρίσκεται πλέον στη 2η γενιά του και διατίθεται με ένα πλήθος κινητήρων, μεταξύ κι αυτών και το υβριδικό Plug-in σύνολο που είχαμε στην κατοχή μας και το δοκιμάσαμε εξονυχιστικά.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ξεχωρίζει η S Line έκδοση, πιο ψηλό το Audi Q3 Plug In λόγω μπαταρίας

Εμφανισιακά το πριζάτο Audi Q3 δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τα «κλασσικά» αδέρφια του, με τις μόνες διαφορές του να είναι η extra τάπα για τη θύρα φόρτισης κι η ελαφρώς μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος λόγω της τοποθέτησης της μπαταρίας στο κάτω μέρος. Συνεχίζει να έχει μια «macho» εικόνα που διογκώνεται ακόμα περισσότερο από τα μυώδη στοιχεία του S Line εξοπλιστικού πακέτου της δοκιμής μας.



Η μεγάλη μάσκα με τα εμφατικά ανοίγματα στο προφυλακτήρα, τα αιχμηρά φώτα, τα sideskirts και οι μεγάλες ζάντες δημιουργούν ένα εντυπωσιακό εμπρός μέρος, το οποίο συμπληρώνεται από μια αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και τον επίσης «πρησμένο» πίσω προφυλακτήρα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε