Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Honda HR-V e:HEV: Aρνητής βενζίνης by Japan
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Honda HR-V e:HEV: Aρνητής βενζίνης by Japan

Διαβάστηκε από 13478 αναγνώστες - 6/7/2022

Με 5,5 λίτρα κατανάλωση ανά 100 χιλιόμετρα, μοντέρνα εμφάνιση και βασιλικούς χώρους για τους επιβάτες, το Honda HR-V e:HEV το μόνο που έχει να υπερνικήσει για να πρωταγωνιστεί είναι η τιμή του!

Honda HR-V e:HEV: Το 91% της κίνησης μέσα στην πόλη γίνεται με ρεύμα

Μετά από 22 χρόνια στους δρόμους και 3 γενιές, το Honda HR-V φαίνεται να έχει ωριμάσει ποιοτικά και τεχνολογικά, θάβοντας ατέλειες του παρελθόντος και αφήνοντας πίσω του τα τρίθυρα αμαξώματα, τις αμφιλεγόμενες αισθητικές ανησυχίες και την έλλειψη τεχνολογίας. Πλέον φέρει ένα από τα καλύτερα υβριδικά συστήματα, φουτουριστικό σχεδιασμό και πατάει γερά στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV χάρη στις διαστάσεις και τους χώρους του. Βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι του ολοκαίνουργιου Honda HR-V e:HEV και σας το παρουσιάζουμε!     
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δυναμική σχεδίαση με coupe αισθητική για το Honda HR-V e:HEV

Όπως προείπαμε, το νέο Honda HR-V είναι μεγαλύτερο από τον προκάτοχο του, με το μήκος του να φτάνει τα 4,33 μέτρα και το πλάτος τα 1,79 μέτρα. Μόνο το ύψος του αυτοκινήτου είναι μικρότερο (κατά 20 χιλιοστά) λόγω του coupe σχεδιασμού, παρόλο που η απόσταση από το έδαφος είναι 10 χιλιοστά αυξημένη. Η μάσκα ακολουθάει το χρωματισμό του αμαξώματος, με τις οριζόντιες λωρίδες να ταιριάζουν αισθητικά με τους αιχμηρούς LED προβολείς
και να αναδεικνύουν το μεγάλο σήμα της εταιρίας.


Οι χειρολαβές των πίσω θυρών είναι «κρυμμένες» στην τρίτη κολώνα, ενώ η πλευρική γραμμή που ενώνει τα εμπρόσθια με τα πίσω φανάρια, τα οποία κερδίζουν τις εντυπώσεις με τον ιδιαίτερο φωτισμό τους, δίνει την εντύπωση πως το HR-V κινείται ακόμα κι αν είναι σταματημένο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε