Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Παντρεύει εξαίσια το μοντέρνο στυλ με τον σπορτίφ χαρακτήρα.

Δοκιμή: Mercedes E-Class 220d 2.0 194 PS

Διαβάστηκε από 6974 αναγνώστες - 2/10/2018

Ένα όνειρο σε τέσσερις τροχούς - Μπορεί η παγκόσμια φρενίτιδα γύρω από τα SUV να κρατάει ακόμη σθεναρά, οι πολυτελείς μάρκες όμως δεν ξεχνάνε τα πραγματικά όνειρα όλων. Σεντάν με κάθε είδους άνεση για ατσαλάκωτα ταξίδια πολλών χιλιομέτρων.

Ίσως ο καλύτερος εκπρόσωπος της κατηγορίας της. Η Mercedes-Benz 220d αποτελεί μία λιμουζίνα που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Χώροι, άνεση, τεχνολογίες και ένας εκπληκτικός diesel κινητήρας δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης της. Αφήνουν μόνο χαμόγελα και έναν αναστεναγμό.
Δοκιμάζουμε την έκδοση με τον 2λιτρο turbodiesel κινητήρα απόδοσης 194 ίππων. Το μοντέλο της δοκιμής μας ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες της μάρκας από οθόνες μέχρι και αυτόνομη οδήγηση. Πώς μεταφράζεται λοιπόν το τέλειο;

Εμφάνιση-σχεδίαση: Πιο κομψή από ποτέ, φέρνει σε S-Class
Κοιτώντας το αυτοκίνητο, σίγουρα σε πιάνει δέος από το μέγεθος του. Πραγματική λιμουζίνα που παντρεύει εξαίσια το μοντέρνο στυλ με τον σπορτίφ χαρακτήρα. Καθαρές γραμμές, μεγάλη γκάμα χρωμάτων και φυσικά ένας προφυλακτήρας που φωνάζει κύρος και δυναμισμό. Είναι σίγουρα μία εικόνα που θα δεις ευχάριστα στον μεσαίο καθρέφτη του αυτοκινήτου σου, όσο βγάζεις δεξί φλας και κάνοντας χώρο για το πέρασμα της. Χαρακτηριστικό της E-Class είναι το διπλό φωτιστικό σώμα των φώτων πορείας ημέρας νέας σχεδίασης τα οποία, κυρίως τις νυχτερινές ώρες, σε προϊδεάζουν πως θα αντικρίσεις ένα αυτοκίνητο πρωθυπουργικού κύρους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις