Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nissan Qashqai X-Tronic 158PS: Κοιτάει ψηλά
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Qashqai X-Tronic 158PS: Κοιτάει ψηλά

30/6/2022

Το «δυνατό» Nissan Qashqai με τους 158 ίππους και το αθόρυβο κι έντεχνα ρυθμισμένο CVT κιβώτιο μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει ένα από τα καλύτερα δίδυμα κινητήρα-σασμάν, με τον υβριδικό του χαρακτήρα να φαίνεται στην κατανάλωση.

Nissan Qashqai X-Tronic: Έτοιμο να ανακαταλάβει το θρόνο του

Το Nissan Qashqai επέστρεψε πιο ολοκληρωμένο κι ώριμο από ποτέ για να ξαναδιεκδικήσει το θρόνο στη μικρομεσαία SUV κατηγορία. Στην τρίτη γενιά του εξοπλίζεται με ήπια υβριδικούς κινητήρες κι έχει αναβαθμιστεί τεχνολογικά σε όλα τα σημεία, ενώ το αυτόματο κιβώτιο CVT είναι πραγματικά από άλλο «πλανήτη». Κάτσαμε στο κάθισμα του οδηγού της κορυφαίας έκδοσης με τους 158 ίππους και σας το παρουσιάζουμε.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Φρέσκο και μοντέρνο το Nissan Qashqai

Οι σχεδιαστές της Nissan κατάφεραν το νέο Qashqai να διαθέτει σύγχρονα αισθητικά κι αεροδυναμικά στοιχεία, χωρίς να χάνει όμως την «οπτική» συγγένεια με τους προκατόχους του, διατηρώντας την αναγνωσιμότητα του μοντέλου.



Στο μπροστινό μέρος πρωταγωνιστής είναι η V-Motion μάσκα με τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα, με τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα να προσθέτει επιπλέον δυναμισμό. «Macho» σχεδίαση και για το προφίλ του αυτοκινήτου, ενώ άκρως δυναμικό είναι και το πίσω μέρος, όπου τα καινούργια φωτιστικά σώματα, το όνομα του μοντέλου στην πόρτα του πορτμπαγκάζ και ο μυώδης προφυλακτήρας ολοκληρώνουν την αιχμηρή σχεδίαση του μοντέλου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε