Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Seat Leon FR 150 ίππων: Απολαυστικό ακόμα και χειροκίνητο
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Seat Leon FR 150 ίππων: Απολαυστικό ακόμα και χειροκίνητο

Διαβάστηκε από 6392 αναγνώστες - 14/10/2022

To Seat Leon FR 1,5 TSI των 150 ίππων με το χειροκίνητο κιβώτιο είναι ένας από τους τελευταίους εκπρόσωπους μιας πιο παραδοσιακής οδηγικής προσέγγισης που σε κερδίζει με το ταπεραμέντο και το άκρως σκαμπρόζο αμάξωμα του.

Seat Leon FR: Συνεχίζει να είναι fun to drive

Από τον Οκτώβριο του 1999, το Seat Leon γράφει τη δικιά του ιστορία στο κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, προσφέροντας οδηγική ηδονή στις  γρήγορες εκδόσεις του, CUPRA και FR. Στην τέταρτη πλέον γενιά του κι έχοντας απαρνηθεί την ονομασία CUPRA, συνεχίζει να προκαλεί ευχάριστα με την έκδοση FR που ξεχωρίζει λόγω της ιδιαίτερης αισθητικής αλλά και της ζωηρής διάθεσης του σε συνθήκες πίεσης.  
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δυναμική η εμφάνιση του Seat Leon FR

Προκλητικές γραμμές, έντονες νευρώσεις και τονισμένες γωνίες δημιουργούν ένα δυναμικό σύνολο που ξεχωρίζει στο δρόμο. H σχεδίαση του νέου Seat Leon δεν είχε να κάνει μόνο με το αισθητικό κομμάτι, αλλά προσφέρει και καλύτερη αεροδυναμική στο μοντέλο από το προκάτοχο του, ενώ οι πινελιές της FR έκδοσης το κάνουν ακόμα πιο τολμηρό.



Οι αιχμηροί προβολείς, με τη διαμαντένια σχεδίασης μάσκα και το μυώδη προφυλακτήρα δίνουν μια σπορ εμφάνιση στον εμπρός πρόβολο, ενώ οι νευρώσεις που τρέχουν σε όλο το προφίλ σε συνδυασμό με τα διαιρούμενα μυτερά φωτιστικά σώματα και τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος ολοκληρώνουν τη δυναμική εικόνα του μοντέλου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε