Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Dream Offers από την Honda: Αποκτήστε Civic με όφελος 2.100 ευρώ

Διαβάστηκε από 16046 αναγνώστες - 15/4/2020

Δείτε πόσο οικονομικότερα μπορείτε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας μοντέλο Honda και να κερδίσετε έως και 5 χρόνια δωρεάν service – οδική βοήθεια. Μεγάλες εκπτώσεις για Civic, HR-V και CR-V.

Προωθητικό πακέτο Honda Dream Offers

Εάν η γκάμα της Honda περιέχει το αγαπημένο σας μοντέλο, τώρα είναι η καλύτερη ώρα για να επιχειρήσετε την αγορά που σκεφτόσασταν. Με το προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers τώρα υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσει κανείς ετοιμοπαράδοτο Honda Civic 5D, Civic 4D, CR-V βενζίνη & Hybrid και HR-V με σημαντικά οφέλη. Πιο συγκεκριμένα:

Honda Civic
Το πάντα εντυπωσιακό Civic επωφελείται μέ έως και 2.100 ευρώ έκπτωσης αλλά και 1 έτος δωρεάν ασφάλισης γαι συγκεκριμένο απόθεμα του 4θυρού μοντέλου.

Honda HR-V
Το μοντέρνο και πολυτάλαντο HR-V διατίθεται με έως και 1.500 ευρώ μικρότερο κόστος της αρχικής του τιμής, όντας ένα από τα πιο value for money μοντέλα της ελληνικής αγοράς για αυτή τη κατηγορία.

Honda CR-V
Από την άλλη, το άκρως εντυπωσιακό και γεμάτο τεχνολογίες CR-V διατίθεται με όφελος έως και 3.300 ευρώ αλλά και 1 χρόνο ασφάλισης για συγκεκριμένα αποθέματα, σε όλες τις εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Για όσους όμως στοχεύουν ακόμα πιο μακριά, η υβριδική έκδοση του νέου μοντέλου μπορεί να γίνει δική τους με έκπτωση που φτάνει τα 2.500 ευρώ και να επωφεληθούν επίσης από τον ένα χρόνο δωρεάν ασφάλισης.



Η Honda προχωρά σε all in προσφορών καθώς εκτός από τις παραπάνω προσφορές για τα συγκεκριμένα μοντέλα, όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές απολαμβάνουν και:
  • 3+2 χρόνια επέκταση εγγύησης.
  • 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια με το πρόγραμμα Honda Assist.
  • Πρόγραμμα Honda Family με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο με την αγορά νέου αυτοκινήτου Honda καθώς και σε όποιον από τη οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο αυτοκίνητο Honda. 

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα αυτοκίνητα Honda δεν επιβαρύνονται με χρέωση μεταλλικού χρώματος.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις