Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επισκεφθείτε τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε δωρεάν τα ελαστικά του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας σας.

Δώρο ελαστικά Bridgestone

22/4/2016

Η Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών παγκοσμίως, στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την ΕΛΑΣΤΡΑΚ και σας κάνει δώρο τα ελαστικά του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας σας, μέσα από διαγωνισμό που διοργανώνει στο Facebook.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάνοντας like στην ακόλουθη ανάρτηση: 

«Γνωρίζατε ότι η Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών στον κόσμο, ιδρύθηκε στην Ιαπωνία από τον Shοjirο Ishibashi το 1930;».

Αυτόματα συμμετέχετε στην κλήρωση για να κερδίσετε δωρεάν τα ελαστικά του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας σας.

Εν όψει των διακοπών του Πάσχα, λίγο πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας για τον προορισμό, που έχετε επιλέξει, επωφεληθείτε και προβείτε στην ανανέωση των ελαστικών σας, εξασφαλίζοντας ασφαλείς και άνετες διαδρομές για εσάς και τους οικείους σας. Διότι οι διαδρομές σας, αποτελούν το πάθος μας!

Ελαστικά Bridgestone, premium προϊόντα ιαπωνικής τεχνολογίας που αναδεικνύουν τις δεξιότητες του οδηγού και απογειώνουν τις ικανότητες του οχήματός του!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις