Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Είναι αυτό το νέο Peugeot 208 GTi?

Διαβάστηκε από 5917 αναγνώστες - 17/3/2020

Διάχυτες πληροφορίες κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για την κατασκευή μιας ισχυρής έκδοσης για το νέο 208, από την Peugeot. Παράλληλα, χθες κυκλοφόρησαν σχέδια με το νέο Peugeot 208 GTi, που μας δημιουργούν διάφορες σκέψεις. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που κυκλοφορούν για το «GTi του μέλλοντος».

Το νέο Peugeot 208 έχει ήδη κατακτήσει το κοινό του, με την δυναμική και μοντέρνα σχεδίαση του, αλλά και τον γεμάτο τεχνολογίες «χαρακτήρα» του. Γεγονός που του έδωσε και τον τίτλο του «Αυτοκινήτου της χρονιάς»

Αν επιλέξεις για επόμενο αυτοκίνητο σου το νέο 208, οι επιλογές που έχεις σε εκδόσεις και κινητήρες είναι πολλές, αλλά GTi δεν θα βρεις μέχρι και αυτή την στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές. Όμως, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις και πολύ...



Ο CEO της Peugeot, Jean-Philippe Imparato, προχώρησε σε δηλώσεις και προσπάθησε να ξεδιαλύνει το τοπίο σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως οι σχεδιαστές της βιομηχανίας «δουλεύουν πάνω στο αυτοκίνητο που θα αποτελέσει το GTi του μέλλοντος. Εάν κάποιο μοντέλο λάβει το έμβλημα αυτό, αυτό θα είναι το 208 ακόμα και εάν είναι ηλεκτρικό. Όλα τα υπόλοιπα θα λάβουν PSE (Peugeot Sport Engineered) εκδόσεις».



Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν επίσημα λόγια για την κατασκευή μιας GTi έκδοσης στο νέο Peugeot 208, σε συνδυασμό με σχέδια ανεξάρτητου σχεδιαστή για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το δυναμικό μοντέλο. Το λογικό είναι (σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής) ο κινητήρας του να είναι ηλεκτρικός, αλλά και πάλι τα συναισθήματα ενός ολοκαίνουργιου Peugeot 208 GTi, να κατακλύζουν τους φανατικούς θαυμαστές του. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις