Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Επίσημη εμφάνιση του νέου Subaru Crosstrek

10/6/2020

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Subaru Crosstrek, μας φέρνει αντιμέτωπους με ένα sport μοντέλο, με νέο κινητήρα και περισσότερη ισχύ. Παράλληλα είναι εφοδιασμένο με μια σειρά πρόσθετων τεχνολογικών αναβαθμίσεων που ενθουσιάζουν.

Η Ιαπωνική βιομηχανία παρουσίασε το νέο Subaru Crosstrek με τον δυναμικό χαρακτήρα αλλά και την πλούσια τεχνολογική εξέλιξη. Η αμερικανική έκδοση του ευρωπαϊκού XV, είναι εφοδιασμένη με ένα ολοκαίνουργιο κινητήρα 2,5 λίτρων στις εκδόσεις Limited και Sport, με απόδοση 184 ίππους και 239 Nm ροπής.



Στην βασική του έκδοση θα συναντήσουμε τον τετρακύλινδρο 2,0 λίτρων κινητήρα, με ισχύ 154 ίππων και 267 Nm ροπής. Οι δύο πρώτες εκδόσεις συνεργάζονται με το χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο και έχουν ως προαιρετικό το CVT, το οποίο στα πιο ισχυρά μοντέλα Crosstrek Limited και Sport αποτελεί τη μοναδική επιλογή.     
 
Το νέο Subaru Crosstrek, στις εκδόσεις Limited και Sport, είναι εφοδιασμένο με το εκτός δρόμου οδηγικό προφίλ X-Mode, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό θα βρούμε και όλες τις τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού με την ονομασία EyeSight


 
Στο σαλόνι του αυτοκινήτου, περίοπτη θέση έχει η οθόνη αφής 6,5 ιντσών, όπως και οι εφαρμογές Android Auto και Apple CarPlay, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής και οθόνης 8 ιντσών. Το νέο Subaru Crosstrek θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις