Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Το νέο Κορεατικό μικρό...

    3/9/2019

    Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, θα συνεχιστεί η μοντέρνα σχεδίαση του Κορεατικού «μικρού», με την κυψελοειδής δομή να κυριαρχεί σε όλο το φάσμα του ταμπλό, και τον extra χώρο στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.



    Στο κέντρο του ταμπλό του νέου Hyundai i10 θα δούμε το σύστημα infotainment που φιλοξενείται στην έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών με τα Apple CarPlay και Android Auto να δίνουν το παρών, ενώ στη διάθεση των πελατών είναι και το σύστημα συνδεσιμότητας Connected Car, το οποίο παρέχει από πλοήγηση μέχρι και σύστημα εύρεσης του αυτοκινήτου.



    Το νέο Hyundai i10 είναι εφοδιασμένο με δύο κινητήρες βενζίνης. Ο 3κύλινδρος MPi 1.0 λίτρου που προσφέρει 67 ίππους και 96 Nm ροπής και ο 4κύλινδρος MPi 1,2 λίτρων με ισχύ 84 αλόγων και 118 Nm ροπής. Συνδυάζονται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων και ένα 5άρι αυτόματο, ενώ συνοδεύονται από το σύστημα Idle Stop and Go (ISG) που συμβάλει στη μείωση καυσίμου.



    Αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο Hyundai i10 είναι διαθέσιμο με το πακέτο ασφάλειας Hyundai SmartSense. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται πολλά συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού όπως τα Forward Collision-Avoidance Assist (FCA), High Beam Assist, Lane Keep Assist System (LKAS), Driver Attention Warning (DAW) και Intelligent Speed Limit Warning (ISLW).
     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ