Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Επίσημο: Νέο Hyundai i20 N 204 ίππων

21/10/2020

Ήρθε η ώρα, επιτέλους, να παρουσιαστεί και επίσημα το νέο Hyundai i20 N, με την κατηγορία hot μικρών μοντέλων, να είναι πιο πλήρης από ποτέ. Διαβάστε τα συναρπαστικά χαρακτηριστικα του νέου Κορεατικού μικρού.

Οι φήμες και οι πληροφορίες για το νέο Hyundai i20 N, είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο εδώ και μεγάλο διάστημα, και όλα έδειχναν πως θα προστεθεί ένα ακόμα καυτό μικρό στην κατηγορία, με συναρπαστικές επιδόσεις και δυναμικό χαρακτήρα. Η στιγμή έφτασε λοιπόν, και η Κορεατική βιομηχανία παρουσίασε και επίσημα το νέο της μοντέλο.



Το νέο Hyundai i20 N είναι (φυσικά) και αυτό βαμμένο στο σύνηθες χρώμα όλων των Ν εκδόσεων, το γαλάζιο Performance Blue. Ο εμπρός προφυλακτήρας, εντυπωσιάζει με την πρόσθετη εισαγωγή αέρα και την τεράστια μάσκα που φιλοξενεί τα λογότυπα (Hyundai και Ν). Η σχεδίαση του νέου μοντέλου συνεχίζει αρμονικά, αγκαλιάζοντας με δυναμικά πλαϊνά sideskirts το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Ο νέος πίσω προφυλακτήρας, σε συνδυασμό με το διαχύτη και τα νέα τροποποιημένα πίσω φώτα, ενθουσιάζουν από την πρώτη ματιά. Το νέο Hyundai i20 N, είναι εφοδιασμένο με ζάντες 18 ιντσών,  και μία μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος της οροφής.
 
Μέσα στο νέο i20 N, δεσπόζει ο συνδυασμός των χρωμάτων του Performance Blue και του μαύρου. Είναι εξοπλισμένο με ψηφιακό καντράν, sport καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα, sport τιμόνι, μεταλλικά πεντάλ, και έναν ειδικό επιλογέα ταχυτήτων.


 
Στο νέο Hyundai i20 N, δίνει πνοή ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος 1,6 λίτρων κινητήρας, με απόδοση 204 ίππους και 275 Nm ροπής. Εντυπωσιακό είναι το 6άρι μηχανικό κιβώτιο, όπως και οι επιδόσεις, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 230 χλμ./ώρα, και το 0-100 χλμ./ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα. Σε αυτό λογικά, θα έχει βοηθήσει το βάρος των 1.190 κιλών του i20 N, με την Κορεατική βιομηχανία να υποστηρίζει πως έχει την καλύτερη αναλογία ισχύς-βάρους στην κατηγορία του. Είναι εφοδιασμένο με 4 οδηγικά προφίλ (Normal, Eco, Sport, N και N Custom) αλλά και launch control.

Η Hyundai υποστηρίζει πως έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις στο πλαίσιο του αυτοκινήτου, ενώ και το σύστημα πέδησης είναι εξελιγμένο με τους εμπρός δίσκους 320 χιλιοστών.Το νέο Hyundai i20 N θα λανσαριστεί στις αρχές του 2021.
  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις