Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Επίσημο: Νέο Toyota Corolla Cross

Διαβάστηκε από 11632 αναγνώστες - 9/7/2020

Η ώρα του νέου SUV της Ιαπωνικής βιομηχανίας έφτασε, καθώς παρουσίασε και επίσημα το νέο Toyota Corolla Cross. Διαβάστε όλα τα χαρακτηριστικα του νέου SUV.

Εδω και αρκετό καιρό, το AutoAgora σας είχε προετοιμάσει για την πρόθεση της Toyota να κατασκευάσει ένα νέο SUV με το όνομα Corolla Cross. Η Ιαπωνική βιομηχανία, προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του, και το εμπορικό του ντεπούτο θα ξεκινήσει από την Ταϊλάνδη, ενώ στην πορεία θα εισαχθεί και στις επόμενες χώρες.   


 
Το νέο Toyota Corolla Cross είναι βασισμένο στην πλατφόρμα Toyota New Global Architecture C (TGNA-C), όπως και τα Corolla και C-HR.  Οι διαστάσεις του αποδεικνύουν πως τοποθετείται μεταξύ του C-HR και του RAV4, έχει μήκος 4.460 χιλιοστά, πλάτος 1.825 χιλιοστά και ύψος 1.620 χιλιοστά, ενώ το μεταξόνιό του, είναι ίδιο με του C-HR, δηλαδή 2.640 χιλιοστά.


 
Το νέο Toyota Corolla Cross είναι εξοπλισμένο με ένα βενζινοκινητήρα 1.8 λίτρων που προσφέρει 140 ίππους και 175 Nm ροπής συνδυασμένος με ένα CVT κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους μπροστά τροχούς. Υπάρχει και δεύτερη επιλογή με υβριδικό σύστημα που συνδυάζει τον 2ZR-FXE 1.8 λίτρων κινητήρα των 98 ίππων και 142 Nm ροπής με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που συμβάλει με 72 ίππους και 163 Nm ροπής, και το e-CVT κιβώτιο της Toyota. 
 
Εξωτερικά στο νέο Toyota Corolla Cross, κλέβει την παράσταση η μεγάλη μάσκα στο εμπρός μέρος αλλά και τα λεπτά φωτιστικά σώματα στα δύο άκρα, ενώ πολύ όμορφες αντιθέσεις δημιουργούν οι μαύρες ποδιές, και τα προστατευτικά στα φτερά. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις