Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έρωτας για το Mazda RX-Vision GT3

19/3/2020

Ακραία συναισθήματα έρωτα έχει ήδη προκαλέσει στο κοινό η Mazda με την παρουσίαση του ψηφιακού Mazda RX-Vision GT3 concept θέλοντας να τιμήσει τους wankel κινητήρες για τους οποίους είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Ιαπωνική βιομηχανία της Mazda, προχώρησε σε συνεργασία με το Grand Turismo και ως επίσημος συνεργάτης, παρουσίασε το ψηφιακό concept car με την ονομασία RX-Vision GT3. Ουσιαστικά αποτελεί την αγωνιστική εκδοχή του RX Vision Concept που είχαμε θαυμάσει στο Τόκιο το 2015.



Φυσικά μιλάμε για ένα ψηφιακό αυτοκίνητο που κανείς δεν θα έχει την τύχη να το δει από κοντά, και θα συμπεριληφθεί μόνο στο παιχνίδι. Με την δημιουργία αυτού του concept, η Mazda ήθελε να τιμήσει κάθε περιστροφικό κινητήρα που είχε δημιουργήσει, και την ανέδειξαν στην ιστορία της αυτοκίνησης.



Το Mazda RX-Vision GT3, διαθέτει πλέον ένα πολύ δυναμικό Bodykit που αγκαλιάζει τους τροχούς, και σε συνδυασμό με τους διαχύτες αλλά και αεροτομή, θα προσφέρει στο ψηφιακό μοντέλο καλύτερη αεροδυναμική απόδοση. Θεωρητικά το Mazda RX-Vision GT3, είναι εφοδιασμένο με έναν Wankel κινητήρα, που αποδίδει 562 άλογα. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις