Έτοιμη να παρουσιάσει ένα νέο concept η Smart σύμφωνα με έγκυρες πηγές.
autoagora Team
Με αφορμή και φυσικά στόχο τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης στις 14 Σεπτεμβρίου, όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τα νέα τους σχέδια.
Έτσι λοιπόν και η smart με την σειρά της ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο concept. Μέχρι την Έκθεση, η εταιρία θα αποκαλύπτει σταδιακά περισσότερες λεπτομέρειες με τις μέχρι τώρα φήμες να κάνουν λόγο ότι το νέο μοντέλο θα παίρνει ισχύ από ένα ηλεκτρικό μοτέρ τελευταίας τεχνολογίας.
Στόχος ο οποίος δείχνει να έχει επιτευχθεί είναι η πλήρως αυτόνομη οδήγηση. Το όραμα πίσω από το concept αυτό είναι να χρησιμοποιείται από πλήθος ανθρώπων και όχι από έναν μόνο χρήστη.
Όσον για την Mercedes, δείχνει έτοιμη να παρουσιάσει και ένα concept σε hatchback έκδοση κάτω από την ονομασία EQ με σκοπό να ανταγωνιστεί στο μέλλον την BMW i3.