Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε στο twitter μια εικόνα από το εμπρός μέρος δύο μοντέλων.

Έρχεται το Camry TRD

5/11/2018

To πρώτο teaser για τα νέα Camry και Avalon ΤRD αποκάλυψε η Τοyota. Διαβάστε τι πρέπει να περιμένουμε.

Mε την φετινή SEMA να ρίχνει σιγά σιγά αυλαία, η προσοχή του κόσμου της αυτοκίνησης στρέφεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, με την Τοyota από την πλευρά της να ετοιμάζει δύο σημαντικές πρεμιέρες.

Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε στο twitter μια εικόνα από το εμπρός μέρος δύο μοντέλων σημειώνοντας πως δεν είναι pick-up και ο,τι σύντομα θα μεγαλώσει η ΤRD γκάμα της. Τα δύο μοντέλα που εμφανίζονται είναι κατά πάσα πιθανότητα τα Avalon και Camry TRD και από τα λίγα πράγματα που μπορούν να γίνουν διακριτά είναι ότι θα εξοπλιστούν με νέους διαχύτες, καινούριες ζάντες αλουμινίου και αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης με κόκκινες δαγκάνες.

Περισσότερες ακριβείς πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο διάφορες πηγές κάνουν λόγο πως τα μοντέλα θα εξοπλιστούν και με άλλα καλούδια, δάνειο από τo GT 86 TRD, όπως ΤRD σύστημα εξάτμισης με ανοξείδωτες απολήξεις, Βrembo φρένα και 18άρες ζάντες αλουμινίου σε συνδυασμό με Michelin Pilot Sport 4 καλοκαιρινά ελαστικά.

Διαφοροποιήσεις στα μηχανικά σύνολα δεν πρέπει να αναμένουμε, άρα τα μοτέρ των προκατόχων τους θα συνεχίσουν την παρουσία τους και στις νέες εκδόσεις. Αυτό σημαίνει πως το Avalon TRD θα «φορά» τον V6 κινητήρα των 3,5 λίτρων με ισχύ 271 άλογα ενώ το Camry θα παίρνει την ισχύ του είτε από ένα 4κύλιδνρο μοτέρ 208 ίππων είτε από έναν V6 κινητήρα 305 ίππων.

Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις