Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Έρχεται το Nissan Ariya

30/4/2020

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Nissan θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του, μέχρι το τέλος της χρονιάς, και το AutoAgora είναι εδώ για να σου μεταφέρει όλες τις πληροφορίες, για το μοντέλο που θα ταράξει τα νερά της Ιαπωνικής βιομηχανίας.

Η πρώτη φορά που ήρθαμε αντιμέτωποι με το project «Ηλεκτρικό SUV» της Nissan, ήταν πίσω στο 2017, όταν και παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο στην έκθεση του Tokyo. Η Nissan πήρε την απόφαση της μαζικής παραγωγής του, και αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση του Ariya στο τέλος της χρονιάς. Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά του SUV που θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες?



Η δυναμική V-motion σχεδίαση του μοντέλου, θα δημιουργήσει φανατικούς οπαδούς, καθώς το Nissan Ariya, είναι γεμάτο λείες επιφάνειες αλλά και ακμές, που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα του. Τα λεπτά φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω προσφέρουν μια premium αισθητική που ταιριάζει στο μοντέλο, ενώ ο coupe πίσω σχεδιασμός, αλλάζει όσα ξέραμε για τα SUV της Nissan



Το Nissan Ariya, σηματοδοτεί την ανατολή μιας νέας εποχής για την Ιαπωνική βιομηχανία, καθώς διαθέτει μια ευρύχωρη καμπίνα, με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας και ένα πλαίσιο εντελώς επίπεδο για καλύτερη αεροδυναμική συμπεριφορά. Στόχος της Nissan είναι η ενσωμάτωση του Nissan Intelligent Mobility, όπου η ηλεκτροκίνηση και η ευφυΐα των οχημάτων θα προσφέρουν απρόσκοπτη και ταυτόχρονα προσαρμοσμένη ταξιδιωτική εμπειρία, χωρίς ατυχήματα ή επιβλαβείς εκπομπές ρύπων.

Η παρουσίαση του αναμένεται μέσα στο 2020, με αυτονομία πάνω από τα 480 χιλιόμετρα, ενώ θα υπάρχουν εκδόσεις με ένα ή δύο ηλεκτροκινητήρες για τετρακίνηση.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις