Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έρχεται το νέο Subaru BRZ/ Toyota GT86

4/6/2020

Με ανακοίνωση της, η Subaru Ιαπωνίας, βάζει τέλος στις παραγγελίες του προηγούμενου μοντέλου. Με αυτό το σαφέστατο μήνυμα, μας ετοιμάζει για την είσοδο στην αγορά του νέου «Toyobaru». Μάθετε τώρα, όλες τις πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο, με την εντυπωσιακή σχεδίαση.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως οι παραγγελίες θα σταματήσουν τον Ιούλιο του 2020. Αυτό είναι ένα σαφέστατο δείγμα πως κοντοζυγώνει, το χρονικό σημείο που θα ξεκινήσουν οι τελικές δοκιμές του Subaru BRZ/Toyota GT86. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες μιλούσαν για παρουσίαση του νέου μοντέλου, τον Μάρτιο του 2021. Αν κρατηθεί αυτό το χρονοδιάγραμμα, σε λιγότερο από ένα χρόνο, θα παρουσιαστεί και επίσημα το νέο BRZ/GT86.
 
Αυτό που ήδη είναι γνωστό, είναι πως το νέο μοντέλο θα βασιστεί σε μια τροποποιημένη έκδοση του τρέχοντος πλαισίου, παρά τις προηγούμενες φήμες για μετάβαση, στην πλατφόρμα Toyota TGNA. Κάτω από το καπό θα συναντήσουμε τον 2.4 λίτρων (FA24) κινητήρα της Subaru, με απόδοση 217 ίππους και μέγιστη ροπή 240Nm. Εδώ να τονίσουμε πως το προηγούμενο μοντέλο, κυκλοφορούσε με έναν 2λιτρο κινητήρα, απόδοσης 205 ίππων και 211 Nm ροπής.
 
Η μεγάλη απήχηση του BRZ/GT86 ειδικά στην Βόρεια Αμερική, βοήθησε κατά πολύ, ώστε να αποφασιστεί από το τμήμα σχεδίασης του μοντέλου, η τοποθέτηση και εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων αλλά και αυτόματου, με έμφαση στην sport οδήγηση. Ο σχεδίαση του νέου Subaru BRZ και Toyota GT86, έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2019, και μένει να δούμε τα πρώτα teaser του επερχόμενου sport μοντέλου.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις