Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έτοιμη για παρουσίαση η νέα BMW M5

21/8/2017

Μια μέρα πριν το επίσημο ντεμπούτο της νέας BMW M5 έχουμε τη δυνατότητα να δούμε πώς θα είναι μέσω φωτογραφιών που διέρρευσαν.

Όπως αναμενόταν βέβαια, δεν υπάρχουν εκπλήξεις στην σχεδίαση της Μ5. Ωστόσο, αν μη τι άλλο οι φωτογραφίες αυτές προσφέρουν μια καλή ματιά στα στοιχεία αυτά που θα διαφοροποιήσουν τη νέα M5 σε σχέση τις υπόλοιπες 5άρες.
 
Ξεκινώντας από το εμπρός μέρος, το μοντέλο χαρακτηρίζεται από τα γνωστά «νεφρά» στη γρίλια του, με διάκοσμο χρωμίου και νέο προφυλακτήρα με πιο επιβλητικές εισαγωγές αέρα. Στο πλαϊνό μέρος, η συγκεκριμένη Μ5 έχει τροχούς σε μαύρο και ασημί χρώμα, χρυσές δαγκάνες φρένων ενώ στο πίσω μέρος παρατηρούμε σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις και μία μικρή αεροτομή στο πορτ-μπαγκαζ.
 
Πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου είναι αυτή τη στιγμή άγνωστα αλλά έχει γίνει γνωστό ότι ο 4,4 λτ. διπλός turbo V8 κινητήρας θα παράγει γύρω στους 600 ίππους και 700 Nm ροπής σε συνδυασμό με 8τάχυτο κιβώτιο και τετρακίνηση που λέγεται ότι θα κάνει ικανό το αυτοκίνητο να κάνει το 0-100 χμ./ώρα σε λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις