Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το εμπορικό λανσάρισμα του Maguari HS1 GTC θα γίνει στα τέλη του 2019.

Το σπριντ από στάση στα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε 2,8 δευτερόλεπτα.

2.2 εκατομμύρια ευρώ για 1100 ίππους. Να το αφήσω?

22/2/2019

Υποταγή θα προσφέρει η Maguari HS1 GTC σε πολλά exotic cars, αφού το κεντρομήχανο μοντέλο της Ισπανικής εταιρίας με τις απίστευτες επιδόσεις, θα δημιουργήσει νέα δεδομένα.

Στην επίσημη παρουσίαση του Maguari HS1 GTC προχώρησε η ισπανική εταιρεία Hispano Suiza λίγο πριν το εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου που θα λάβει χώρα την άνοιξη μέσα στους επόμενους μήνες.

Η σχεδίαση του μοντέλου είναι εντυπωσιακή με το πρόβολο να τραβά τα βλέμματα πάνω του κυρίως λόγω των δύο τεράστιων αεραγωγών που ενσωματώνονται στον προφυλακτήρα και τον σπορ διαχύτη.Τα φωτιστικά σώματα είναι λεπτά και μοντέρνα, ενώ η επιθετική σχεδίαση του αυτοκινήτου συνεχίζεται και στο πλαϊνό και πίσω μέρος, το οποίο και εξοπλίζεται και αυτό με την σειρά του με μεγάλους αεραγωγούς αλλά και δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης.
 
 
Πρόκειται για ένα κεντρομήχανο μοντέλο που παίρνει ισχύ από ένα V10 μοτέρ με δύο ηλεκτρικούς κομπρέσορες που φτάνουν την ισχύ στους 1.100 ίππους. Το σπριντ από στάση στα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε 2,8 δευτερόλεπτα με την μέγιστη τελική ταχύτητα να έχει περιοριστεί στα 380 χλμ./ώρα.

Έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως υπάρχουν δύο εταιρείες που διεκδικούν την 100 ετών κληρονομιά της Hispano Suiza. Η πρώτη από αυτές είναι η Hispano Suiza Cars που ετοιμάζει το μοντέλο Carmen με έμπνευση από το Dubonnet Xenia  και η άλλη η Hispano Suiza Automobile Manufaktur AG που παρουσίασε το παραπάνω μοντέλο.

Το εμπορικό λανσάρισμα του Maguari HS1 GTC θα γίνει στα τέλη του 2019 με τιμή κοντά στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις