Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έτσι θα μοιάζει το νέο VW Tiguan
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έτσι θα μοιάζει το νέο VW Tiguan

9/9/2022

Ανεξάρτητα σχέδια του νέου Volkswagen Tiguan κάνουν το γύρω του διαδικτύου, βασισμένα στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τις δοκιμές του μοντέλου, δίνοντας μία γεύση από το ερχόμενο γερμανικό SUV.

Συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης το Tiguan

Το VW Tiguan παρουσιάστηκε το 2007 και έγραψε τη δική του ιστορία, ως ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Εν έτει 2022, ετοιμάζεται η 3η του γενιά που θα έρθει στις αγορές αργότερα το 2023.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με νέο σχέδιο

Μετά από τις δοκιμές του VW Tiguan που πιάστηκε στον κατασκοπευτικό φακό, το παραπλανητικό καμουφλάζ έκρυβε τις λεπτομέρειες της νέας γενιάς. Αυτό όμως δε σταμάτησε τους σχεδιαστές του kolesa.ru, από το να αποδώσουν τη δική τους άποψη για το μοντέλο που αναμένεται να έρθει.

Ο σχεδιαστής λοιπόν, αποφάσισε να δώσει στο νέο VW Tiguan σχεδιαστικά στοιχεία από το Golf 8 και το ID.4, δίνοντας μια λιγότερο boxy και πιο στρογγυλεμένη εμφάνιση στο C-SUV. Το μοντέλο, όπως φάνηκε στις φωτογραφίες, θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το τρέχον, δίνοντας την εντύπωση ενός «baby» Touareg. Τα δύο άκρα του θα λάβουν την απαραίτητη ανασχεδίαση και θα φέρουν νέα φωτιστικά σώματα LED και μία φωτιζόμενη μπάρα μεταξύ τους. Κοιτώντας από το πλάι, παρατηρούμε τις έντονες και δυναμικές γραμμές, οι οποίες αγκαλιάζουν τις καμπύλες του αμαξώματος συμβάλλοντας στην αεροδυναμική του. 
 

Εσωτερικό σε στιλ Golf

Αλλαγές αναμένονται και στο εσωτερικό του νέου Tiguan, με πλήρη ψηφιοποίηση στα πρότυπα του Golf 8. Σχεδόν δεδομένο θεωρείται πως θα λάβει ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ μία μεγάλη οθόνη αφής θα κυριαρχεί στο κέντρο του ταμπλό, υπεύθυνη για το χειρισμό του συστήματος infotainment. Οι διαστάσεις των δύο οθονών θα είναι μεγαλύτερες των 10 ιντσών και υψηλής ευκρίνειας, ενώ θα υπάρχουν και οι ψηφιακές «ευκολίες» όπως η ασύρματη φόρτιση smartphone και η διασυνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Andoid Auto.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε