Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Δοκιμάζοντας το Kuga

    Διαβάστηκε από 15854 αναγνώστες - 19/10/2019

    Κινητήρας-επιδόσεις
    Το θηριώδες Ford Kuga κινεί με εντυπωσιακή ευκολία (παρά τα 1.710 κιλά του) ο 1.500άρης turbo diesel κινητήρας TDCi απόδοσης 120 ίππων. Η συνεργασία του με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Power Shift, του παρέχουν από την μία εντυπωσιακή μέση πραγματική κατανάλωση από 7.4λτ./100χλμ, από την άλλη ένα καλό 0-100 σε 13.2 δευτ. και τελική άνω των 171 χλμ./ώρα. Ένα ήσυχο (για diesel), σύνολο που κοιτάει την οικονομία χωρίς να στερήσει την απαραίτητη δύναμη από το όχημα με καλύτερο νούμερο απόδειξης, την ροπή των 270 Nm από τις 1.500 σ.α.λ.



    Οδική συμπεριφορά
    Το Ford Kuga είναι ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και ικανό SUV που μαζί με το καλό αυτόματο κιβώτιο γίνεται και εντυπωσιακά εύκολο. Η δυναμική οδηγική του συμπεριφορά, μετατρέπεται ανάλογα με τις ορέξεις του οδηγού καθώς από την απόλυτη ηρεμία, μπορείτε να επιλέξετε την Sport επιλογή και να κινηθείτε αρκετά πιο γρήγορα. ¶νετο και ασφαλές, ξεχωρίζει για τα μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης, ενώ τα 201 χλστ. απόστασης από το έδαφος επιτρέπει και μερικές off road light περιπέτειες.



    Συμπέρασμα
    Το νέο Ford Kuga είναι ένα SUV που δεν θα σε στέλνει κάθε 3 μέρες βενζινάδικο, άνετο και ασφαλές, κάνοντας τον οδηγό να νιώθει πάντα άρχοντας του δρόμου. Ποιος μπορεί να του αρνηθεί?

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ