Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Δοκιμή Ford Puma Vivid Ruby
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή Ford Puma Vivid Ruby

Ford Puma Vivid Ruby: Μοναδικό και κορυφαίο

Διαβάστηκε από 18550 αναγνώστες - 25/8/2023

Το Ford Puma στην έκδοση Vivid Ruby έχει 155 άλογα, χειροκίνητο σασμάν, πλούσιο εξοπλισμό και εντυπωσιακό βιολετί χρώμα. Δοκιμάζουμε το μικρό SUV, το βαθμολογούμε με κριτήρια την κατανάλωση, τις επιδόσεις, την ευρυχωρία, τον εξοπλισμό, την τιμή και την εγγύηση και ταυτόχρονα το συγκρίνουμε με το καλύτερο και το χειρότερο μοντέλο της κατηγορίας του.

Δοκιμάζουμε και βαθμολογούμε το Ford Puma Vivid Ruby

Το Ford Puma είναι ένα μικρό SUV που έχει γίνει άκρως δημοφιλές στην Ελλάδα και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από το 2019 που έκανε το ντεμπούτο του το Puma έχει κερδίσει τις καρδιές του αγοραστικού κοινού, με «όπλα» την δυναμική μυώδη εμφάνιση, τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα και το τεράστιο πορτ-μπαγκάζ, που είναι το κορυφαίο της κατηγορίας του.

Η Ford παρουσίασε πρόσφατα την ειδική έκδοση «Vivid Ruby», η οποία ξεχωρίζει από το εντυπωσιακό βιολετί μεταλλικό χρώμα που συνδυάζεται με μαύρη ή λευκή οροφή. Το Ford Puma Vivid Ruby έχει τιμή 33.214 ευρώ και προσφέρεται αποκλειστικά με τον ήπια υβριδικό χιλιάρη EcoBoost κινητήρα των 155 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, στο πακέτο εξοπλισμού ST-Line X.

Δοκιμάζουμε το Ford Puma Vivid Ruby και το αξιολογούμε στους τομείς πραγματικής κατανάλωσης, ευρυχωρίας, επιδόσεων, εξοπλισμού, εγγυήσεων και τιμής. Δίπλα από κάθε μέτρηση θα παραθέσουμε τις επιδόσεις του καλύτερου και του χειρότερου μοντέλου της κατηγορίας του.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να βγάλουμε, και να βγάλετε κι εσείς, ένα αντικειμενικό συμπέρασμα για το πόσο καλό είναι το μικρό SUV με σήμα το Μπλε Οβάλ.
Η επίδοση στον κάθε τομέα θα έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα, προκειμένου να φανεί πόσο καλή είναι σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό
 
Πως να καταλάβετε ποια είναι καλή επίδοση

Πράσινο - Μία από τις καλύτερες επιδόσεις της κατηγορίας

Κίτρινο - Στο μέσο όρο της κατηγορίας

Κόκκινο - Μία από τις χειρότερες επιδόσεις της κατηγορίας

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε