Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
415
σχόλια
Γιατί πουλάει τόσο το Nissan Qashqai;

Γιατί πουλάει τόσο το Nissan Qashqai;

Διαβάστηκε από 50846 αναγνώστες - 27/11/2023

Είναι το απόλυτο ελληνικό best seller SUV.
Έχει την καλύτερη τιμή της αγοράς στην κατηγορία του.
Η νέα γενιά είναι high tech και πολύ premium.
Έχει μεγάλους χώρους για οικογενειακό.
Έχει συνδέσει το όνομά του με αξιοπιστία, after sales και υψηλή μεταπώληση.

Τι κάνει το Nissan Qashqai να είναι best seller;

Το Nissan Qashqai είναι ουσιαστικά το μοντέλο που ίδρυσε την κατηγορία των crossover SUV. Όλες οι γενιές του ήταν εξαιρετικά δημοφιλείς, κάτι που ισχύει και για την τρέχουσα, η οποία βρίσκεται στο TOP 5 των πωλήσεων της κατηγορίας για το 2023 μέχρι τώρα. Αναλύουμε τα στοιχεία που κάνουν το ιαπωνικό μοντέλο να πουλάει σαν τρελό.

Το Nissan Qashqai έχει την καλύτερη τιμή της αγοράς, με τη νέα γενιά να είναι high tech και πολύ premium. Το ιαπωνικό SUV έχει μεγάλους χώρους και μπορεί να καλύψει με άνεση τις ανάγκες μιας οικογένειας, ενώ έχει συνδέσει το όνομά του με τη λέξη «αξιοπιστία», το καλό after sales και την υψηλή μεταπωλητική αξία.

Ας δούμε αναλυτικά τα θετικά του Nissan Qashqai!

ΘετικάΤα πράσινα σημεία του Nissan Qashqai

ΘετικάΈχει την καλύτερη τιμή της αγοράς στην κατηγορία του

Η τιμή του Nissan Qashqai αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο με τιμή από 24.990 ευρώ, κάτι που το κάνει το πιο προσιτό μοντέλο της κατηγορίας του.
 

ΘετικάΗ νέα γενιά είναι high tech και πολύ premium

Η τελευταία γενιά του Nissan Qashqai έχει φουτουριστικό σχεδιασμό. Το αυτοκίνητο δεν είναι high tech μόνο στο design του όμως, αφού η ιαπωνική εταιρεία το έχει εφοδιάσει με συστήματα υποβοήθησης όπως έλεγχο τυφλού σημείου, διατήρηση στη λωρίδα κυκλοφορίας, αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και δικυκλιστών, αποφυγή σύγκρουσης κατά την οπισθοπορεία και «έξυπνο» cruise control. Αξίζει να αναφέρουμε πως όλα τα παραπάνω είναι διαθέσιμα από τη βασική έκδοση εξοπλισμού «Elite».

Πέραν αυτού, η Nissan έχει χαρίσει στο Qashqai έναν πολύ premium «χαρακτήρα», τόσο με τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει στην καμπίνα, όσο και τον σχεδιασμό του, αλλά και με την υψηλή ποιότητα κύλισης και την καλή ηχομόνωση του εσωτερικού.
 

ΘετικάΈχει μεγάλους χώρους για οικογενειακό

Το Nissan Qashqai είναι αρκετά ευρύχωρο και μπορεί να καλύψει με άνεση τις ανάγκες μιας οικογένειας. Πιο αναλυτικά, έχει 16 εκατοστά «αέρα» για τα γόνατα των πίσω επιβατών, κάτι που διευκολύνει τόσο τη φιλοξενία ψηλών ατόμων όσο και την τοποθέτηση παιδικού καθίσματος, διαθέτει 5 εκατοστά χώρο για τα κεφάλια των πίσω επιβατών και 504 λίτρα πορτ-μπαγκάζ. Ένα επιπλέον «ατού» είναι το μεγάλο άνοιγμα των πίσω θυρών που αγγίζει σχεδόν τις 90 μοίρες και εξυπηρετεί την επιβίβαση στο πίσω κάθισμα.
 

ΘετικάΈχει συνδέσει το όνομά του με την αξιοπιστία, το καλό after sales και την υψηλή μεταπώληση

Τα μοντέλα της Nissan έχουν συνδεθεί με τη λέξη «αξιοπιστία», κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Qashqai. Κατά τη δοκιμή μεταχειρισμένου του προηγούμενου Nissan Qashqai διαπιστώσαμε πως το αυτοκίνητο είναι απροβλημάτιστο και διατηρείται «φρέσκο» χωρίς πρόωρες φθορές.
Επιπλέον, το after sales της Nissan είναι καλό, όπως αποδείχθηκε και από το test συνεργείων που κάναμε όπου η Nissan πέτυχε 64% στην εύρεση βλαβών και 70% στον ποιοτικό έλεγχο.
Για όσους αγοράζουν αυτοκίνητο με σκοπό να το πουλήσουν σε λίγα χρόνια, καλό είναι να γνωρίζετε πως τα Qashqai ανεξαρτήτου γενιάς διαθέτουν υψηλή μεταπωλητική αξία.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

  • Giorgos Karavasilakis

    Ρε μαστόρια για το Qashqai μιλάμε! Έχει πολύ δυνατόν όνομα στην αγορά της Ελλάδας, χρόνια τώρα..

    Προβολή περισσότερων σχολίων