Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ψηφιακή Supra roadster του ανεξάρτητου σχεδιαστή Αksyonov.

Η Supra αποκτά roadster έκδοση

22/1/2019

Αυξάνονται οι πιθανότητες να δούμε μελλοντικά μια ανοιχτή έκδοση της νές Supra σύμφωνα με τις δηλώσεις του αρχιμηχανικού του ιαπωνικού μοντέλου.

Η πέμπτης γενιάς θρυλική Toyota Supra παρουσιάστηκε μετά από πολλά χρόνια αναμονής στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Το ιαπωνικό σπορ αυτοκίνητο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την BMW και μοιράζεται με την Z4 πολλά κοινά στοιχεία, αρχής γενομένης από το 3λιτρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ. Η μεγάλη τους διαφορά είναι φυσικά ότι η Z4 είναι roadster, ενώ η Supra προσφέρεται με σκληρή coupe οροφή. Τι θα γινόταν όμως αν η Toyota αποφάσισε να λανσάρει μια cabrio έκδοση της Supra;

O ίδιος ο αρχιμηχανικός του ιαπωνικού μοντέλου, κ. Tetsuya Tada είχε δηλώσει πως κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό λέγοντας: «εννοείται πως το εξετάζουμε», ωστόσο στην πραγματικότητα, το περιβάλλον της μάρκας αφήνει να διαρρεύσει πως η τελική απόφαση θα κριθεί στο αν τα υψηλόβαθμα στελέχη της μάρκας αποφασίσουν πως αυτό θα ήταν μια κίνηση που θα τους αποφέρει κέρδη, λαμβάνοντας υπόψη την ζήτηση που θα έχει μια cabrio Supra.
 
Aπό την πλευρά του, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Nikita Aksyonov, παρουσίασε μια δεύτερη εικόνα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το θρυλικό μοντέλο σε cabrio έκδοση. Το μοντέλο έχει τώρα λαχανί χρώμα και πολλές μαύρες λεπτομέρειες κυρίως στον πρόβολο αλλά και τις εμπρός κολώνες και υιοθετεί, όπως είναι φυσικό, τα περισσότερα σχεδιαστικά στοιχεία της coupe έκδοσης.

Εσείς τι λέτε; Πόσο πιθανό είναι η Τοyota να «κόψει» την οροφή της Supra και να την βάλει να ανταγωνιστεί την Z4 στην κατηγορία των roadster;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις