Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Toyota «ανασταίνει» το θρυλικό MR2
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Toyota «ανασταίνει» το θρυλικό MR2

20/2/2023

Tο 2021, η Toyota παρουσίασε ένα concept ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου. Δυο χρόνια μετά, ίσως να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη γραμμή παραγωγής, αλλά με κανονικό βενζινοκινητήρα.

Ο διάδοχος του Toyota ΜR2

Τον Δεκέμβριο του 2021, η Toyota εξέπληξε τους θαυμαστές της, παρουσιάζοντας ένα ηλεκτρικό concept σπορ αυτοκίνητο που φορούσε τα διακριτικά της Gazoo Racing. Οι επίσημες φωτογραφίες έδειχναν τον μοντέλο με εντυπωσιακά μεγάλες εισαγωγές αέρα,  πολύ ανθρακόνημα, μικρούς προβόλους και μια πιθανώς αφαιρούμενη κορυφή Targa. Το διθέσιο όχημα απέκτησε γρήγορα τη φήμη από τους λάτρεις της ιαπωνικής εταιρείας ότι θα είναι ο πνευματικός διάδοχος του Toyota MR2.

Μέχρι σήμερα, η Toyota είχε κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της για το συγκεκριμένο concept, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, η εταιρεία εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να λανσάρει ένα μοντέλο τύπου MR2. Όμως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα λανσαριστεί σαν ηλεκτροκίνητο, αλλά θα φοράει  ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε