Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Uber φέρνει τα ιπτάμενα Ταξί στην ζωή μας! (+video)

5/3/2019

Ανακοίνωση για την συνεργασία της Uber με την Nasa, για την υπηρεσία των ιπτάμενων Ταξί, με όνομα Uber Elevate. Οι ιπτάμενες μετακινήσεις θα ξεκινήσουν από το 2020.

Η πρώτη σύμπραξη της Uber με μια ομοσπονδιακή κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ είναι γεγονός. Η NASA δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με εταιρείες για να αναπτύξει τη διαχείριση της κυκλοφορίας μικρού υψομέτρου. Έτσι, τα υψηλά κλιμάκια των εταιριών έχουν μπει σε πυρετώδη εργασία και σχεδιασμό, ώστε να είναι έτοιμοι μέχρι του χρόνου να παρουσιάσουν την ριζοσπαστική αλλαγή των ιπτάμενων μετακινήσεων. Τα 2 team ανταλλάσουν τεχνογνωσία και πληροφορίες, ώστε να μπορέσει να επιτευχτεί η εναέρια διαχείριση της κυκλοφορίας για τα ιπτάμενα αυτοκίνητα. Η απόφαση της Uber να προσφέρει ιπτάμενες υπηρεσίες Ταξί, απαιτεί την κατασκευή οχημάτων που θα μπορούν να πετούν σε χαμηλό υψόμετρο, αλλά και να απογειώνονται και να προσγειώνονται κάθετα.



«Η UberAir θα εκτελεί πτήσεις σε καθημερινή βάση και αυτό θα πρέπει να συμβαίνει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Αυτό φυσικά απαιτεί μια θεμελιώδη αλλαγή στις τεχνολογίες διαχείρισης του εναέριου χώρου», δήλωσε ο Jeff Holden, υπεύθυνος σχεδιασμού της NASA. Συνδυάζοντας την εμπειρία της Uber στην τεχνολογία λογισμικού με την εμπειρία της NASA για την αντιμετώπιση του προβλήματος εναέριας κυκλοφορίας, τότε είναι πιο εφικτό να πετύχουμε το Uber Elevate.
Ένα θέμα που έχει προκύψει είναι να υπογραφούν συνεργασίες με κατασκευαστές αεροσκαφών και εταιρείες ακινήτων για να δημιουργηθούν χώροι που θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι απογείωσης και προσγείωσης για τα ιπτάμενα Ταξί. Η Uber δήλωσε ότι σκοπεύει να δοκιμάσει τα ιπτάμενα ταξί στο Los Angeles, καθώς και το Dubai και το Dallas-Fort Worth το 2020, ενώ σκοπός τους είναι να εγκαθιδρύσουν την υπηρεσία ιπτάμενων ταξί πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Los Angeles.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις