Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η επόμενη Alfa Romeo Giulia θα είναι ηλεκτρική

Η επόμενη Alfa Romeo Giulia θα είναι ηλεκτρική

5/4/2022

Τα μελλοντικά πλάνα της Alfa Romeo περιλαμβάνουν τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της το 2027, όπου φαίνεται να είναι και η χρονιά σταθμός για την μιλανέζικη φίρμα.

Στα πλαίσια του εξηλεκτρισμού της γκάμας το 2027

Στο άμεσο μέλλον της Alfa Romeo ύστερα από την παρουσίαση της αναμενόμενης Tonale, αναμένεται να δούμε την ανανέωση της Stelvio, αλλά και ένα μικρότερο Crossover/SUV με το όνομα Brennero που θα κάνει την εμφάνισή του το 2024. Αργότερα, μετά από 3 χρόνια θα κυκλοφορήσει ένα μεγαλύτερο SUV από την Stelvio το οποίο ετοιμάζει από τώρα, ενώ θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό όπως αρμόζει στα ευρύτερα πλάνα εξηλεκτρισμού της γκάμας.
 

Ανανεωμένη Giulia έρχεται το 2023

Παρόλα αυτά, η Giulia φαίνεται να κατέχει σημαντική θέση στο χαρτοφυλάκιο της μιλανέζικης εταιρείας, συνεχίζοντας την εμπορική της καριέρα ως σεντάν αλλά κατά πάσα πιθανότητα μόνο ως ηλεκτρική. Η είδηση αυτή προέρχεται από τα χείλη του Jean-Philippe Imparato, του «ισχυρού άντρα» της μάρκας, επιβεβαιώνοντας τα προαναφερόμενα. Παρόλα αυτά, η ανανέωση του sedan που θα έρθει το 2023 θα συνεχίσει την καριέρα του με συμβατικούς κινητήρες.
 

Οι ελπίδες πάνω στην Tonale

Ερωτηθείς ο κ. Imparato για την επιστροφή της Giulietta, ο επικεφαλής των Μιλανέζων στεναχώρησε κάπως τους φίλους της μάρκας. Όπως τόνισε στα λεγόμενα του, η Tonale προς το παρόν θα καλύψει τη θέση της Giulietta στη γκάμα, αφού απευθύνεται στην ευρωπαϊκή αγορά και εξυπηρετεί πλήρως τους σκοπούς της εταιρείας. Η «μαμά» Stellantis πάντως έχει εναποθέσει πολλές από τις ελπίδες της στο ιταλικό μικρομεσαίο SUV, έχοντας ως απώτερο σκοπό να ξεπουλήσει πάνω από 100.000 μονάδες το χρόνο.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε