Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Η σχεδίαση του Kona Electric που το ξεχωρίζει

Διαβάστηκε από 8796 αναγνώστες - 21/9/2020

Δεν είναι ένα ακόμα SUV. Είναι ένα SUV που ξεχωρίζει μέσω της νεανικής του γραμμής και επιδεικνύει την ικανότητα να είσαι κομψός και σπορ ταυτόχρονα. Με δεκάδες επιλογές εξατομίκευσης, το Hyundai Kona Electric είναι η φωτεινή πινελιά στο γκαράζ σας.

Γεμάτο αυτοπεποίθηση προβάρει την τολμηρή του σχεδίαση και καταφέρνει να ξεχωρίσει σε μία κατηγορία που επί τω πλείστο ακολουθεί την πεπατημένη. Με επιθετική πρόσοψη που στηρίζεται στα λεπτά LED φώτα και τη μεγάλη μάσκα, επιβάλλεται στον δρόμο και μάλιστα δίνει στον αγοραστή… πινέλο ώστε να βάλει την δική του υπογραφή. Με δεκάδες επιλογές διχρωμίας από μία γεμάτη παλέτα χρωμάτων, μπορείτε να διαλέξετε τον bi-tone συνδυασμό που αντανακλά τον χαρακτήρα σας, την ώρα που με την προαιρετική ηλιοροφή μπορείτε να απολαμβάνετε την άμεση επαφή με το περιβάλλον.



Η ιδιαιτερότητα του όμως περνάει και στο εσωτερικό, όπου η σχεδίαση σε αγκαλιάζει από το πρώτο λεπτό, με τα ποιοτικά υλικά αλλά και την μίνιμαλ προοπτική.  Η νέα πλατφόρμα επιτρέπει στην μπαταρία να μην επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο τους εσωτερικούς χώρους, διατηρώντας το πορτ-παγκάζ στα 332λτ., την στιγμή που ο παραδοσιακός επιλογέας έχει αντικατασταθεί από διακόπτες drive-by-wire απελευθερώνοντας άφθονο χώρο για προσωπικά αντικείμενα.



Σωστή αρχιτεκτονική και μοντέρνα αισθητική συνθέτουν την καμπίνα του Kona Electric που απογειώνεται από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών και την κεντρική οθόνη αφής των 10.25 ιντσών. Ένα σύνολο που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή και παραθέτει στον οδηγό ένα σπορτίφ τιμόνι από το οποίο μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα, άνετα και γρήγορα.



Αποκτήστε το νέο ηλεκτρικό Hyundai Kona από 36.990 ευρώ, μαζί με 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης ανεξαρτήτως χιλιομέτρων. Δείτε κάθε πτυχή του μοντέλου εδώ.

Ανακαλύψτε τις τεχνολογίες ασφάλειας, ψυχαγωγίας αλλά και τις λεπτομέρειες του ηλεκτρικού συνόλου του.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις